Ervaringen met wenskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Supertevreden”

“Ik ben supertevreden over de kwaliteit van de door Kaartje2go geleverde kaarten en kaartjes. Alsook met hun service en het up-to-date houden van de voorziene informatie. Bovendien worden er geregeld acties gedaan waardoor ze de klanten regelmatig alert houden over hun bestaan enerzijds en anderzijds doen wij er ons voordeel mee. De betrouwbaarheid van Kaartje2go resulteert erin dat wij keer op keer graag met hen werken en hun diensten aanprijzen bij kennissen en familie.”

Reactie via eKomi.nl

“Heel erg bedankt”

“Heel erg bedankt en zeker tot de volgende kaarten!”

Gr. Marrit

“De mooiste kaartjes”

“Van mijn vader ontving ik steeds de mooiste kaartjes van mijn eigen dochter als ze uit logeren was geweest. Pas bij de derde wenskaart zag ik dat hij ze verstuurde via Kaartje2go. Sindsdien ben ik ook verkocht. Tot de volgende kaart!”

Vriendelijke groet, Merel

“Goede service”

“Bedankt voor de goede service. Dit maak je tegenwoordig niet meer mee!”

Groeten, Wil

“Ontzettend mooi”

“Bij dezen wil ik u graag laten weten dat de kaartjes ontzettend mooi zijn geworden. Onze dank hiervoor.”

Mvg T. van den Berg

“Verrast”

“Vandaag heb ik de kaarten ontvangen en de kwaliteit verraste me! Een superkaart voor een superprijs!”

Groetjes van Germaine

“Vanaf nu altijd Kaartje2go”

“Bedankt voor de service. Mijn kaarten gaan vanaf nu altijd via Kaartje2go :-)”

Mvg, Heleen

“Gemak dient de vrouw”

“Gemak dient de vrouw, en er zijn tegenwoordig zoveel online kaartenservices. Kaartje2go vind ik de leukste en de beste online wenskaartensite. De Consumentenbond testte Kaartje2go als beste kaartenservice van twaalf online kaartenservices.”

Uit: Ciao Shopping

“Supermooi”

“De kaartjes zijn op woensdag aangekomen en zijn supermooi. Bedankt voor de goede service, het zullen zeker niet de laatste kaartjes zijn die ik bij jullie bestel.”

Vriendelijke groeten, Marina (België)

“Wauw!”

“Wauw! Wat zijn de wenskaartjes mooi, wij zijn zeer tevreden en we hebben ze goed ontvangen. Hartelijk bedankt!”

Met vriendelijke groet, Ben

“Ideale site”

“Ik vind Kaartje2go een ideale site. Lekker snel, gemakkelijk en ik hoef niet meer naar de brievenbus. Mijn hele familie gebruikt Kaartje2go, we zijn gewoon heel tevreden over de superservice!”

Groetjes, H. Theunissen

“Heel mooi”

“De kaarten zijn heel mooi geworden! Helemaal zoals ik ze wilde! Bedankt!”

Met vriendelijke groet, Mijke

“Prima kaartjes”

“De kaartjes zijn in goede orde ontvangen en zien er prima uit, bedankt!”

D. Strikkeling

“Heel mooi”

“Hartelijk dank voor jullie snelle service, de kaartjes zien er heel mooi uit!”

Grt, Cindy

“Hartstikke leuk”

“We hebben de wenskaartjes ontvangen en ze zijn hartstikke leuk geworden! Ga zo door.”

Groetjes, T. Pape

“Complimenten!”

“Geweldig! Wat een service! De kaarten zijn vanochtend bij mij bezorgd en ze gaan vandaag weer op de post. Wat een snelheid, mijn complimenten!”

Groeten, Marloes

“Voor herhaling vatbaar”

“De kaartjes zijn binnen en ik vind ze super! Zeker voor herhaling vatbaar.”

Met vriendelijke groet, Yvon

“Ontzettend bedankt”

“Ontzettend bedankt voor de service. Jullie zijn niet voor niets door de Consumentenbond uitgeroepen als de beste. De reacties op jullie website zijn ook positief. Ik zal zeker weer gebruik maken van jullie diensten.”

Mvg, Maria

“Keep it up!”

“Bedankt voor jullie hulp en de mooie kaarten! Helemaal TOP, jullie service! Ik was al erg tevreden over jullie, maar mijn tevredenheid groeit alleen maar groter op deze manier! Ik ben al flink bezig met mond-tot-mond reclame voor jullie, maar het zal nu nog enthousiaster overkomen. Keep up the good work!”

Groeten, Claudia

“Beste webwinkel”

“Ontzettend bedankt voor deze supersnelle reactie en service! Ik heb onlangs uiteraard ook vol overtuiging voor jullie als beste webwinkel gekozen hoor. Ik kan weer rustig slapen en wens jullie alle succes.”

Heel hartelijke groet, Hebe

“Beste getest”

“UTRECHT - Kaartje2go is goed en goedkoop concludeert de redactie van Kassa magazine. VARA's Kassa testte zes online aanbieders van wenskaarten. De website www.kaartje2go.nl behaalt de hoogste scores op gebruiksgemak, kwaliteit en prijs. "Kaartje2go heeft de zaken goed voor elkaar".”

ANP Persbureau

“Groot aanbod”

“Kaartje2go bevat een zeer uitgebreid assortiment aan wenskaarten. De kwaliteit van de gedrukte kaarten is erg goed, voor een scherpe prijs! De site is, ondanks het grote aanbod, overzichtelijk en het bestellen van een kaartje gaat erg gemakkelijk en snel!”

Monique (via Trustpilot.nl)

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9092 beoordelingen