Ervaringen met verjaardagskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Treinenkaart voor vader”

“Mijn vader heeft een kinder-treinen kaart voor zijn 94ste verjaardag gekregen, omdat hij zo van treinen houdt!!! Hij vond het heel erg leuk, en wilde wel elke week zo'n leuke kaart van mij krijgen.”

Hr.Gr. Lidy

“Vanuit Suriname”

“Ik wil mijn dank uitspreken voor hoe jullie dit doen. Zo kan ik vanuit Suriname toch de verjaardagen van mijn familie bijhouden. Krijg altijd te horen dat de kaarten keurig op tijd zijn. Daarom een dikke pluim voor jullie.”

Met vriendelijke groet, Plonie

“Originele fotokaarten”

“Door gebruik te maken van Kaartje2go stuur ik mijn vrienden en familie steeds originele kaarten. En als ik mijn eigen foto's hiervoor gebruik, ontvangen ze altijd een kaart die op hen zelf betrekking heeft. Leuk ook om deze foto's iets extra's te geven d.m.v. randen of figuren die ik erbij kan plaatsen.”

Reactie via eKomi.nl

“Super bedankt”

“Super bedankt weer! Leuke kaarten gemaakt deze week en de volgende dag bezorgd!”

Groetjes Anja (via Facebook)

“Blij met winkelmandje”

“Ik ben blij met Kaartje2go. Er zijn allerlei keuzes om een kaart mee te maken, allerlei ideetjes en mooie afdruk. Niet te duur en mooi resultaat. Van gelovig tot ongelovig, er is voor elk mens wat te vinden. Ik ben heel blij dat je meerdere kaarten tegelijk kunt afrekenen. Ik doe dat voor onze gemeente en alle broers en zussen. Ik wil de kaarten voor de hele maand tegelijk klaarzetten. Heerlijk, dank u wel. Mijn waardering is echt groot!”

Jeanette

“Prima en mooi op tijd”

“Het kaartje was prima en mooi op tijd bij de ontvanger. Bedankt hiervoor! We gaan zeker vaker gebruik maken van jullie kaartjes.”

Grts, woody

“Prachtige kaartjes”

“Prachtige kaartjes hebben jullie weer gedrukt voor de verjaardag van onze dochter.Top!”

Mirande Dulk op Facebook

“Voortaan Kaartje2go”

“Vind jullie site zo super leuk, voortaan alleen nog maar kaartjes via jullie haha. In de winkel ben ik vaak nog duurder uit, dus echt ga het tegen mijn vrienden/familie ook zeggen.”

Groeten, Sylvia

“Mooie nieuwe site”

“Wat een mooie nieuwe site. Heel makkelijk zo om alles in een keer te betalen. Het is heel overzichtelijk gemaakt, bedankt.”

Groeten Marie-Thérèse

“Kan niet beter”

“Nou, dat kan gewoon niet beter - gistermiddag gemaakt en vanmorgen al via de post binnen gekregen! Stevige verpakking (grote kaart) dus geen gekreukelde exemplaar. Wij zijn dan ook zeer tevreden - zal de volgende keer ook aan jullie "denken". Gewoon TOPI”

Gr. Wilma

“Via een vriendin”

“Ik ben zeker tevreden over het kaartje, heel leuk en zo makkelijk. Ik heb het ook weer van een vriendin en zal zeker aan al mijn vrienden doorgeven dat ze kaarten bij jullie moeten bestellen.”

Hartelijke groeten, Mia

“Ga zo door!”

“Handig! Mijn schoonzus is jarig als ik weg ben op vakantie. Ik heb het kaartje vast besteld en die wordt netjes op de juiste datum bezorgd! Super! En wat een enorme keus! Ga zo door Kaartje2go!”

Marlies (via Facebook)

“Zo doorgaan”

“Fijne website, duidelijke stappen, goed inzicht in de kosten! Vooruit kunnen plannen qua versturen is erg fijn, zo kun je al verjaardagen inplannen als je op vakantie bent, of als je niet naar een feestje kunt al een kaart klaarzetten! Leuke kaarten, assortiment lijkt te wisselen. Fijn dat je 24 uur per dag kaarten kunt maken en het grootste voordeel vind ik dat ik geen postzegels hoef te zoeken/halen. Een kaartje lukt altijd wel, maar de postzegel vergeet ik altijd! Verbeteringen weet ik zo niet. Zo door blijven gaan.”

Reactie via eKomi.nl

“Klant is Koning”

“Fijn dat jullie een kaartenmaker hebben en een technisch team die controle houden op de adressen en dat het e.e.a. evt. automatisch gecorrigeerd kan worden! Top hoor en wat is alles goed georganiseerd bij jullie. Lijkt me leuk om bij jullie te komen werken, jammer dat ik al met pensioen ben. Het is volgens mij ook een goed en hecht team, dat zeer klantgericht werkt, dat vind/zie/hoor je niet zo vaak meer. Klant is echt Koning bij jullie en zo hoort het ook! Ga zo door hoor! Tot een volgende kaart!”

Groet, Winny

“Fijne website”

“De verzonden verjaardagskaartjes zijn allemaal goed aangekomen. Ik vind het een fijne website met een fijn programma waarmee je je kaart maakt.”

Met vriendelijke groet, W. Paschen

“Ga zo door!”

“Ik wilde alleen even doorgeven dat ik het een top site vind. Vandaag heb ik aantal verjaardagskaartjes verstuurd, ze zien er super uit. Ga zo door!”

Groeten Marcia

“Terechte winnaar”

“Ik heb de verjaardagskaarten in goede orde ontvangen. Bedankt voor de service. De kaartjes zijn mooi! Kaartje2go is de terechte winnaar van de Consumentenbondtest!”

Mvg, I. Sluijter

“Positieve internetervaring”

“Ik heb vandaag de verjaardagskaarten ontvangen. Ik had er zelf een foutje in laten zitten, maar het is niet schokkend! Ik vind ze schitterend, voor herhaling vatbaar! Een positieve internetervaring en ik zal jullie aan iedereen in mijn omgeving van harte zal aanbevelen.”

Met vriendelijke groet, M. Apon

“Yes, binnen!”

“Yes, de kaarten zijn binnen!! Ik vind ze super!! Bedankt voor alles!”

Groet, Anouk

“Bedankt”

“De mooie kaart is vandaag in België aangekomen. Net een dag te laat, maar daar kunnen jullie niets aan doen. Alvast bedankt voor de reactie op ons mailtje en tot ons volgende Kaartje2go.”

Met vriendelijke groet, Fam. Machon

“Echt geweldig”

“Ik vind het echt geweldig om via Kaartje2go een kaartje te sturen voor iemands verjaardag of een uitnodiging te maken voor een feestje. Ik heb dan ook al heel vaak gebruik gemaakt van Kaartje2go. Ik heb ook diverse mensen kennis laten maken met Kaartje2go en weet van een aantal ook dat ze het sindsdien vaak gebruiken. Ik moet zeggen, ik leer iedere keer nog bij of ontdek weer nieuwe dingen en meestal vertel ik die gelijk door omdat ik veel leuke reacties krijg op mijn kaartjes. Ik blijf in ieder geval gebruikmaken van Kaartje2go!”

Groetjes, Anja

“Leuke, goede site”

“Ik heb twee mooie kaarten besteld (voor het eerst) en ik hoop dat ze vandaag aankomen bij mijn moeder die jarig is. Leuke, goede site. Goed mee te werken voor mensen zoals ik die niet altijd even handig zijn met de computer.”

Met vriendelijke groet, Renate

“Versturen vanuit India”

“Ik wil jullie even mijn complimenten geven. Ik woon in India en kaartjes versturen naar NL is lastig te timen, maar via jullie webpagina werkt het perfect! Ik heb al meerdere kaartjes verstuurd en elke keer zonder problemen. En jullie zijn ook snel, ik kan nu een kaart maken voor de dag erop. Ga zo door!”

Vriendelijke groeten van een erg tevreden gebruiker!

“Geen kaartje in huis”

“Je blik valt op de kalender, er is morgen iemand jarig en je hebt geen kaartje in huis. Het overkwam ons regelmatig, tot ik Kaartje2go ontdekte. Een supersite waar je je eigen foto kan uploaden en versieren (kaders, tekstjes, smileys, alles kan). Vervolgens wordt de kaart, als ansichtkaart, gefrankeerd voor je verzonden. De kaarten zijn heel goedkoop. En het scheelt je nog een loopje naar de winkel en de brievenbus ook. Ideaal!”

Uit het weblog van een tevreden klant

“Tevreden”

“Bij dezen wil ik laten weten weer tevreden te zijn over de kwaliteit van de verjaardagskaart! Hartelijk dank voor jullie goede service. In de toekomst ga ik zeker weer gebruik van jullie diensten maken.”

Met vriendelijke groet, Nynke

“Ook naar België”

“Via Kaartje2go.nl heb ik de verjaardagskaarten voor mijn moeder, die 50 werd, gemaakt. Het is best een leuke site. Volgens mij versturen ze ook naar België, maar kijk zelf maar eens :)”

Van: Babybytes.nl

“Makkelijker”

“Ik ben erg tevreden. Ik heb in de afgelopen week meerdere kaarten via jullie verstuurd. Ook naar het buitenland en die zijn prima aangekomen. Ik maakte normaal gesproken gebruik van een andere kaartenwinkel maar jullie site is vele malen makkelijker in gebruik.”

Vriendelijke groet, M. van Breukelen

“Geweldig!”

“Onze kleindochter was 7 juli jarig, natuurlijk hadden wij weer een kaart voor haar gemaakt bij jullie. Deze kaart was weer precies op tijd en NATUURLIJK ook weer GEWELDIG!!!! Bedankt en tot de volgende kaart!!”

Groetjes, Ria

“Mooie verjaardagskaart”

“Ik heb de kaart bekeken en hij ziet er super uit! Dat jullie de beste zijn volgens de Consumentenbond wist ik, daarom bestel ik nu voor het tweede jaar de verjaardagskaart van onze dochter en de kerstkaarten bij jullie! Superbedankt voor alle moeite die jullie gedaan hebben om een mooie verjaardagskaart voor Tess te maken!!!”

Groet, Thea

“Top”

“Bij dezen wil ik jullie een COMPLIMENT geven voor de supermooie kaart die mijn moeder heeft mogen ontvangen op haar verjaardag. Helemaal leuk. En mijn moeder was er erg blij mee. Dus bij deze: TOP!!!!! Ik zal zeker vaker een kaart bestellen bij jullie!”

Erica

“Leuke verrassing”

“Graag wil ik jullie een compliment geven. Wat is dit een leuk idee. Ik kreeg zo'n kaart voor mijn verjaardag, helemaal versierd met ballonnen etc., mijn foto erop en nog een groot formaat ook! Ik wist niet wat ik zag, wat een leuke verrassing was dat! Ik begrijp overigens niet hoe jullie dat voor zo weinig geld kunnen doen. Ik vind het in elk geval schitterend!!”

Carla

“Enorm tevreden”

“Ik ben enorm tevreden over Kaartje2go! En dat ga ik ook zeker verder vertellen aan iedereen!!”

M.v.g. Gerbiena

“Heel erg blij”

“Heel vriendelijk bedankt voor het kaartje dat ik bij jullie heb besteld. Het was mijn eerste kaartje maar ik zal jullie zeker aanbevelen op Hyves en Facebook. Ik ben er zo blij mee omdat ik kleine kinderen met een ernstige ziekte een kaartje stuur voor zijn/haar verjaardag. Dit was de eerste en er zullen er zeker meer volgen! Het meisje is op de 14e jarig, dus heb ik de kaart op de 13e gezet. Dit vond ik een hele fijne oplossing. Heel erg bedankt.”

Veel lieve groetjes, Grada

“Terechte winnaar”

“Ik heb alle kaartensites wel gebruikt ondertussen. En ik ben het helemaal eens met de uitslag van de Vara Kassa test. Kaartje2go is goed en heeft de mooiste kaartafdruk. Bovendien hebben jullie voor verjaardagskaartjes zoveel keuze. Terechte winnaar dus!”

Mirthe

“Verbaasd”

“Na heel lang zoeken, wat een aanbod zeg, heb ik mijn 1e kaart gemaakt voor mijn jarige man. Wat schetst mijn verbazing; het lag de volgende ochtend al op de mat. Geweldig zo snel!! De kaart zag er prima uit en nu ga ik de kerstkaarten maken. Ik verheug me er nu al op. Het zal wel lang duren want het aanbod is zo GROOT. Allemaal hele fijne feestdagen en veel plezier met de kaartenmakerij.”

Maria (via Facebook)

“Super tevreden”

“De kaarten zijn gisteren (na één dag) al bezorgd, dus ik ben super tevreden. Ook de ontvangers (ik heb 2 kaartjes verstuurd) vonden de kaarten super leuk omdat ik er een foto van het feestvarken op kon zetten. Dus ik zal zeker vaker gebruik maken van Kaartje2go.”

Met vriendelijke groet, Anneke

“Boven verwachting”

“Ik heb een leuke verjaardagskaart met foto's laten maken bij jullie voor een vriendin van mij. Ik kreeg hem super snel per post en hij was nog mooier en leuker dan dat ik had verwacht. Super!”

Groetjes Nienke

“Zelfgemaakte kaarten”

“Mijn via Kaartje2go verstuurde verjaardagskaart was weer TOP! De kleuren zijn weer helemaal perfect. Ik verstuur mijn zelfgemaakte kaarten alleen nog maar via jullie.”

Dayenne (via Facebook)

“Fantastische site”

“Kaartje2go is echt een fantastisch site. Mijn moeder is binnenkort jarig en ik wist niet wat voor kaart ik voor haar moest kopen. Toen ik had gezien over een actiecode, was ik echt enthousiast! Een dag voor de verjaardag, wordt de kaart naar ons huis toegestuurd. Wat zal mijn moeder blij zijn met een kaart en haar foto erbij! Kaartje2go heeft allerlei mooie kaarten & nog goedkoop ook! :)”

Mariam (via Facebook)

“Echt heel handig”

“Geen postzegels in huis, vergeten een kaartje te kopen, geen weer om naar de brievenbus te lopen, bang om iemands verjaardag of trouwdag te vergeten? Dan is Kaartje2go echt heel handig!!! En je kunt er altijd iets persoonlijks van maken door bijvoorbeeld een foto te gebruiken.”

Reactie via eKomi.nl

“Super”

“Supermakkelijk zelf een kaart maken en laten versturen, makkelijk omdat ik vaak verjaardagen vergeet en bij Kaartje2go kan ik in het begin van het jaar alle kaartjes al klaarzetten zodat ze op de gewenste datum worden bezorgd, superbedrijf met super klantenservice!”

Reactie via eKomi.nl

“Mooie site”

“Ik wil gewoon graag even iets doorgeven: wat een mooie site hebben jullie. Ik kwam jullie tegen doordat ik aan het googlen was naar dinosaurus verjaardagskaarten. Bedankt voor de leuke attentie dat de 1ste kaart gratis is, daar heb ik dankbaar gebruik van gemaakt. Ik ga jullie in toekomst zeker vaker bezoeken.”

Bedankt, Marianne

“Kleinkinderen”

“Ik ben heel tevreden over jullie site. Ik stuur regelmatig kaarten en voor de kleinkinderen maak ik een kaart met een foto en de leeftijd erop, zodat ze later als ze groot zijn van ieder jaar een kaart hebben met de leeftijd. De kaarten worden in een album geplakt. Meestal stuur ik de kaart een dag eerder zodat de kaart er met de verjaardag is.”

Reactie via eKomi.nl

“Vriendin”

“Mijn eerste kaartje gemaakt en verstuurd. Een kaartje met lieve katjes met bloemen en tekst voor de verjaardag van een vriendin. Zij was er superblij mee (ze houdt veel van katten en haar naam erop was mooi persoonlijk). Binnenkort gaat zij ook eens kijken hoe dat via internet allemaal kan.”

Elisabeth (via Facebook)

“Hobby”

“Sinds ik kaartje2go gebruik, vergeet ik geen verjaardag meer. Ook is het leuk om vrienden en familie tussendoor een kaart te sturen. Zelfs de uitnodigingen voor de kinderfeestjes maak ik met kaartje2go. De collectie kaarten is mega groot, je kunt ook veel eigen invulling geven. Dat is erg leuk. Het is een beetje een hobby geworden om elke keer weer een mooie bijzondere en grappige kaart te maken. Kortom: we zijn erg tevreden met kaartje2go.”

Reactie via eKomi.nl

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9617 beoordelingen