Ervaringen met verjaardagskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Groetjes Nienke”

“Ik heb een leuke verjaardagskaart met foto's laten maken bij jullie voor een vriendin van mij. Ik kreeg hem super snel per post en hij was nog mooier en leuker dan dat ik had verwacht. Super!”

Groetjes Nienke

“Dayenne (via Facebook)”

“Mijn via Kaartje2go verstuurde verjaardagskaart was weer TOP! De kleuren zijn weer helemaal perfect. Ik verstuur mijn zelfgemaakte kaarten alleen nog maar via jullie.”

Dayenne (via Facebook)

“M.v.g. Gerbiena”

“Ik ben enorm tevreden over Kaartje2go! En dat ga ik ook zeker verder vertellen aan iedereen!!”

M.v.g. Gerbiena

“Van: Babybytes.nl”

“Via Kaartje2go.nl heb ik de verjaardagskaarten voor mijn moeder, die 50 werd, gemaakt. Het is best een leuke site. Volgens mij versturen ze ook naar België, maar kijk zelf maar eens :)”

Van: Babybytes.nl

“Groetjes, Ria”

“Onze kleindochter was 7 juli jarig, natuurlijk hadden wij weer een kaart voor haar gemaakt bij jullie. Deze kaart was weer precies op tijd en NATUURLIJK ook weer GEWELDIG!!!! Bedankt en tot de volgende kaart!!”

Groetjes, Ria

“Met vriendelijke groet, Nynke”

“Bij dezen wil ik laten weten weer tevreden te zijn over de kwaliteit van de verjaardagskaart! Hartelijk dank voor jullie goede service. In de toekomst ga ik zeker weer gebruik van jullie diensten maken.”

Met vriendelijke groet, Nynke

“Groet, Anouk”

“Yes, de kaarten zijn binnen!! Ik vind ze super!! Bedankt voor alles!”

Groet, Anouk

“Met vriendelijke groet, Renate”

“Ik heb twee mooie kaarten besteld (voor het eerst) en ik hoop dat ze vandaag aankomen bij mijn moeder die jarig is. Leuke, goede site. Goed mee te werken voor mensen zoals ik die niet altijd even handig zijn met de computer.”

Met vriendelijke groet, Renate

“Met vriendelijke groet, W. Paschen”

“De verzonden verjaardagskaartjes zijn allemaal goed aangekomen. Ik vind het een fijne website met een fijn programma waarmee je je kaart maakt.”

Met vriendelijke groet, W. Paschen

“Groeten Marcia”

“Ik wilde alleen even doorgeven dat ik het een top site vind. Vandaag heb ik aantal verjaardagskaartjes verstuurd, ze zien er super uit. Ga zo door!”

Groeten Marcia

“Marlies (via Facebook)”

“Handig! Mijn schoonzus is jarig als ik weg ben op vakantie. Ik heb het kaartje vast besteld en die wordt netjes op de juiste datum bezorgd! Super! En wat een enorme keus! Ga zo door Kaartje2go!”

Marlies (via Facebook)

“Hartelijke groeten, Mia”

“Ik ben zeker tevreden over het kaartje, heel leuk en zo makkelijk. Ik heb het ook weer van een vriendin en zal zeker aan al mijn vrienden doorgeven dat ze kaarten bij jullie moeten bestellen.”

Hartelijke groeten, Mia

“Groeten, Sylvia”

“Vind jullie site zo super leuk, voortaan alleen nog maar kaartjes via jullie haha. In de winkel ben ik vaak nog duurder uit, dus echt ga het tegen mijn vrienden/familie ook zeggen.”

Groeten, Sylvia

“Mirande Dulk op Facebook”

“Prachtige kaartjes hebben jullie weer gedrukt voor de verjaardag van onze dochter.Top!”

Mirande Dulk op Facebook

“Grts, woody”

“Het kaartje was prima en mooi op tijd bij de ontvanger. Bedankt hiervoor! We gaan zeker vaker gebruik maken van jullie kaartjes.”

Grts, woody

“Groetjes Anja (via Facebook)”

“Super bedankt weer! Leuke kaarten gemaakt deze week en de volgende dag bezorgd!”

Groetjes Anja (via Facebook)

“Met vriendelijke groet, Plonie”

“Ik wil mijn dank uitspreken voor hoe jullie dit doen. Zo kan ik vanuit Suriname toch de verjaardagen van mijn familie bijhouden. Krijg altijd te horen dat de kaarten keurig op tijd zijn. Daarom een dikke pluim voor jullie.”

Met vriendelijke groet, Plonie

“Hr.Gr. Lidy”

“Mijn vader heeft een kinder-treinen kaart voor zijn 94ste verjaardag gekregen, omdat hij zo van treinen houdt!!! Hij vond het heel erg leuk, en wilde wel elke week zo'n leuke kaart van mij krijgen.”

Hr.Gr. Lidy

“Groetjes Imre”

“Ik was zeer verrast toen ik de mogelijkheid tot bestellen van wijn zag! En ja alles ging soepel. Leuk dat jullie die mogelijkheid nu ook hebben. Bestel echt al jaaaren via jullie mijn kaarten. De ontvanger vond het ook erg leuk! ”

Groetjes Imre

“Irma”

“Ik was blij verrast dat ik een cadeaubon kon meebestellen met de verjaardagskaart. Heel leuk dat jullie dit nu aanbieden! De ontvanger was er erg blij mee. Ga zo door!”

Irma