40 jaar verjaardag (van 31 tot 40)

Verjaardagskaarten in de leeftijd van 31 tot 40 jaar. In onze gallerij vind je kaarten voor alle leeftijden, zoals 31, 35 of 40 jaar. Je kunt ook gerust bij andere leeftijden kijken of de zoekfunctie rechtsboven gebruiken.

Kaartje2go is als beste getest door Volkskrant, KASSA en de Consumentenbond

Makkelijk en veilig betalen
  • iDEAL
  • Eenmalige machtiging
  • PayPal
  • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Bestel je kaarten voor 20:00 uur en wij doen ze dezelfde dag nog voor je op de post (op werkdagen). De postbode van PostNL bezorgt jouw kaart dan snel!

Bekijk levertijden >
Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1005 beoordelingen

40 jaar verjaardag

Je maakt een verjaardagskaartje bij Kaartje2go eenvoudig in een paar minuten. Verras zo een bekende die zijn/haar 40 jaar verjaardag viert. Zo kun je gemakkelijk zelf foto's en teksten toevoegen en kun je figuren plaatsen om je kaart te versieren. Maak voor 20:00 je verjaardagskaart, en Kaartje2go doet 'm gegarandeerd vandaag nog voor je op de bus. Bovendien zijn de verjaardagskaarten van Kaartje2go als beste getest en ook nog eens vriendelijk geprijsd. Vergelijk zelf!

Wil je iemand uitnodigen voor je verjaardag? Stuur dan een leuke verjaardagsuitnodiging!

Verjaardagskaarten voor een 31 tot 40 jarige maken

Natuurlijk gaat het niet alleen om de 40 jaar verjaardag, maar hebben we ook verjaardagskaarten voor de 9 jaren ervoor. Ben je niet op zoek naar een verjaardagskaart voor een 40 jarige, maar naar een leuke kaart voor een echtpaar dat 40 jaar getrouwd is? Kijk dan eens in de 40 jaar getrouwd categorie.