Ervaringen met valentijnskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“100% tevreden”

“Mijn complimenten voor de mooie valentijnskaart die ik bij u heb uitgezocht en naar mijn vrouw is gestuurd. Ze was erg blij met de mooie kaart en ik ben tevens ook erg te spreken over de kaart en de vele mogelijkheden. Ook mijn afbeelding in de kaart vond ze erg mooi gemaakt. Kortom wij zijn voor 100% tevreden met de goede kwaliteit en de verzending. Wij komen zeker vaker bij u terug om een kaart te bestellen. Dank en nog een fijne dag.”

Met vriendelijke groet, Alex

“Helemaal top!”

“Dit noem ik echt superservice! Helemaal top! Jullie extra moeite wordt zeker gewaardeerd. Nogmaals heel erg bedankt!”

groetjes, Ina

“Ongelooflijk!”

“Hartelijk bedankt voor de snelle verwerking en bezorging, ongelooflijk!!! Vriendelijke groeten van een heel tevreden klant!”

Melvin

“Dik tevreden”

“Hartstikke goed en bedankt!! De kaart gaat morgen op de bus! Trouwens, wat een supersite, Kaartje2go.nl. Je kan aan het aantal kaarten dat ik al heb verstuurd wel zien dat ik dik tevreden ben. Ik maak ook goed reclame voor jullie site hoor, heb het al aan veel mensen doorgegeven!”

Groetjes, Marga

“Supertevreden”

“Ik ben echt supertevreden over jullie product. Het maken van het kaartje ging erg gemakkelijk, het resultaat was superleuk en de aflevering heel netjes en snel! Dank jullie wel en tot een volgende keer!”

Met vriendelijke groet, Esther

“Netjes!”

“Ik wilde even melden dat de kaart in goede orde is ontvangen vanochtend! Netjes! Hartelijk dank!”

Rivellinho

“Tien met een griffel”

“Ik geef jullie een 10 (met een griffel)! Het is tegenwoordig maar afwachten als je via internet bestelt, maar bij jullie kun je met een gerust hart bestellen. Wat je bestelt, dat krijg je ook! Bedankt!”

Linda

“Eerste kennismaking”

“Ik heb vrijdag mijn eerste kaartje via jullie besteld. De ontvanger had het kaartje zaterdag binnengekregen en was zo enthousiast, net zoals ik had met de voorpret!! Dank voor de vlotte afhandeling, ik ben helemaal positief over Kaartje2go!!”

Andrea

“Perfect!”

“Dank u wel voor de hulp. Vandaag is mijn kaart gearriveerd, perfect! De kaart is erg mooi geworden. Goede service!”

Groet, Marjolein

“Eén en al lof”

“Een geweldige site en erg mooie kaarten bij jullie. Je kunt zelfs nog dingen aanpassen. Eén en al lof! Ik hoop nog vele kaarten bij jullie te maken en te bestellen.”

Een heel tevreden klant, Nynke

“Zeer tevreden”

“Een zeer tevreden klant. Wat een super snelle service, ik ga dit zeker rondvertellen. Nogmaals ontzettend bedankt ik ben meer dan tevreden.”

Joke

“Prachtig resultaat”

“Ik ben echt zeer tevreden met het resultaat. Het is echt prachtig, ik zal zeker aan mijn vrienden doorgeven dat het zo mooi is!”

M.v.g. Tessa

“Helemaal top”

“Ik wil jullie bedanken voor de snelle en goede service, helemaal TOP.”

Afra

“Heel tevreden”

“Ik ben heel tevreden en heb meteen nog twee kaarten besteld/gemaakt. Prima kwaliteit en service. Een hele mooie en handige website (ik heb gisteren een fantastische Valentijnskaart ontworpen!). Ik zal het doorgeven aan iedereen die ik ken!”

Margreet

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9601 beoordelingen