Voorbeelden van onze vakantiekaarten

Geen inspiratie voor een leuke vakantiekaart? Hier vind je een aantal voorbeeld vakantiekaarten.

Bewerk je vakantiefoto

Kun je niet kiezen tussen al die mooie vakantiefoto's? Ga dan voor een collagekaart en plaats meerdere foto's op je vakantiekaart. Plak er daarna een mooi kader, figuren en/of tekst bij en klaar is je unieke, zelfgemaakte vakantiekaart!

Fijne vakantie

Bij vakantiekaarten denk je natuurlijk snel aan een kaartje sturen vanaf je vakantiebestemming. Maak nu zelf één van de leuke ansichtkaarten uit de vele toeristische winkeltjes na met jouw eigen foto's! Gebruik bijvoorbeeld deze kaart om de foto's uit Duitsland in te plaatsen en voeg eventueel nog een leuk kader of mooie foto-effecten toe!

Real-time vakantiekaart

Stuur je eigen vakantiekaart via kaartje2go. De kaarten worden in Nederland gedrukt en verzonden, dus nooit meer een kaartje dat pas aankomt als je weer thuis bent! Ook al zit je in Spanje of China! Kies een mooie kaart uit onze unieke collectie, of maak een kaartje met een foto die je dezelfde dag nog hebt gemaakt. Dan kun al je vrienden en familie alvast een voorproefje geven van hoe leuk het is en hoe lekker het weer is op jouw vakantiebestemming. Of misschien heb je wel een hele mooie natuurfoto gemaakt die je wilt delen.

Laad je eigen foto in de kaartmaker, kies je formaat en maak de kaart nog leuker door kaders, figuren of tekst toe te voegen. Zet een mooie vakantieboodschap op de achterkant. Daarna kun je eenvoudig de kaarten adresseren, betalen en laten versturen. Op werkdagen voor 20:00 uur besteld is dezelfde dag nog verstuurd! 

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9240 beoordelingen