Voorbeelden van onze vaderdag kaarten

Al jaren is hij de belangrijkste man in jouw leven. Van hem leer je fietsen, zwemmen, stiekem al een beetje autorijden en nog zoveel meer. Laat jouw vader weten hoe gek je op hem bent met één van deze vrolijke vaderdag kaarten. Wij hebben hieronder een aantal voorbeelden voor je verzameld.

Je vader in het zonnetje

Vaderdag is de dag om je vader in het zonnetje te zetten. Ontbijtje op bed, een mooi knutselwerkje en natuurlijk een echte vaderdagkaart. Wij hebben een mooie collectie vaderdagkaarten. Er staan veel verschillende kaarten tussen, voor een lieve vader, een handige vader, een sportieve vader, enzovoort. Hulp nodig met het bedenken van een leuke tekst? Ook daar hebben wij aan gedacht.

Eerste vaderdag

Na de eerste moederdag volgt vanzelfsprekend de eerste vaderdag! Verras de kersverse vader met een persoonlijk kaartje met een foto van jullie kindje erop. Misschien is er wel een mooie foto van papa met de kleine. Laad de foto in de kaartenmaker en maak de kaart nog persoonlijker met tekst, een kader en/of figuren. Hij zal deze speciale dag nooit vergeten!

Jij en je vader

Krijgt je vader altijd sokken voor Vaderdag? En wil je hem wel eens iets origineels geven? Stuur hem dan een leuk kaartje met een foto van jou en je vader erop! Zoek een leuke foto en laad deze in de kaartenmaker. Voeg daarna een leuk kader, tekst en/of figuren toe en schrijf een lieve boodschap aan de binnenkant. Eenvoudig en snel, en je vader zal blij verrast zijn!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9228 beoordelingen