Ga naar de inhoud

Vacature Product Owner Design

Heb jij affiniteit met het creatieve proces, stippel jij het liefst routes uit en durf je van je route af te wijken als de data je vertelt dat dit het beste is? Lees dan snel verder, vertrouw op je richtingsgevoel en bouw met ons mee als Product Owner Design.

Hoe maak jij als Product Owner Design onze klanten blij?

Als Product Owner Design ben jij het interne aanspreekpunt voor het Design team en andere Product Owners en zorg je dat onze Designers kunnen doen waar ze in uitblinken,  namelijk de allermooiste kaarten ontwerpen voor onze klanten. 

Samen met het Design team bepaal je de roadmap. Je onderzoekt en analyseert de data rondom verkoopcijfers, zoekgedrag, filtergebruik en concurrenten. Je neemt het team hierin mee. Op basis van deze data bepalen jullie de thema’s van de kaarten door het jaar heen, hiermee is het eerste fundament gelegd. 

De bouwstenen van het fundament zijn de kaarten. Je onderzoekt welke kaarten het populairst zijn en organiseert brainstorms met de Designers. Vervolgens bepaal je tweewekelijks welke kaarten prioriteit krijgen.

Binnen team Design wordt er gewerkt met interne en externe Designers. Met onze externe Designers zijn afspraken gemaakt. Samen met de redactie kijk je naar de kwaliteit van de kaarten en bespreek je of de afspraken nog aangepast moeten worden. Jij maakt jaarlijks nieuwe plannen en bespreekt deze plannen met het Design team en de andere Product Owners.

Als Product Owner Design heb je korte lijnen met alle Product Owners binnen Kaartje2go. Je woont tweewekelijks alle reviews bij en je hebt wekelijks een overleg met de Product Owners, hierdoor weet je wat de hoofdlijnen zijn die er spelen binnen de organisatie en kan jij de Designers voorzien van relevante informatie. 

Wat maakt jou uniek als Product Owner Design?

 • Je hebt een voorliefde voor het product en kan je inleven in het creatieve proces wat hieraan vooraf gaat;
 • Je overziet het grote geheel en ziet altijd mogelijkheden om het proces te verbeteren;
 • Je kan de vertaling maken van data naar het bepalen van de juiste richting voor het maken van de kaarten (richtingsgevoel is dus best handig ;));
 • Je hebt hbo werk- en denkniveau.

Over je team bij Kaartje2go

Team Design bestaat uit interne Designers, externe Designers en redacteuren. Onwijs creatieve collega’s met een gezamenlijke passie voor alles wat met design trends te maken heeft, van wooninterieur tot kinderspeelgoed, de laatste trends komen voorbij. De kamer van team Design is bij uitstek de best ingerichte kamer aan de Emmawijk in Zwolle.

Wat wij jou bieden

 • Allereerst een marktconform salaris.
 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen. 
 • Een vitaliteitsbudget, zodat je fit en vitaal het jaar door komt.
 • Een duurzame en groene organisatie.
 • Reiskostenvergoeding. 
 • Een MacBook Pro met bijbehorende tools. 
 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station. 
 • Naast ons fijne kantoor bieden wij ook de mogelijkheid om remote te werken. Hiervoor krijg je de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten. 
 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Interesse? Zo hengel je deze functie binnen

Solliciteer door je cv en motivatie te mailen naar plezier@kaartje2go.nl. Binnen 3 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het digitale kennismakingsgesprek. Raken we niet uitgepraat tijdens dit gesprek? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om bij Kaartje2go te werken. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je een Kaartje2go’er mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden.

Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? 

Neem dan contact op met onze Recruiter Kay-Lee | 06- 82 29 31 46.

Kunnen we je ergens mee helpen?

Neem gerust contact met ons op.