Vacature Customer Service Specialist 28-40 uur

Word jij enthousiast van blije klanten, ben je creatief en oplossingsgericht? Lees dan snel verder en wordt Customer Service Specialist bij Kaartje2go!

Hoe maak jij als Customer Service Specialist onze klanten blij?

Samen met 22 collega’s sta jij onze klanten dagelijks enthousiast te woord. Dit doe je telefonisch, via de chat of per e-mail, met als doel: blije klanten. Er zijn geen vaste protocollen en targets. We vinden het belangrijk dat jij lekker op je plek zit en je werk goed kunt doen. Je krijgt dus de verantwoordelijk die nodig is om klanten te helpen. Je voelt aan wat de best passende oplossing voor de klant is, denkt met de klant mee en zet deze oplossing meteen om in acties. Fijn voor de klant én fijn voor jou. 

Hoe ziet een dag als Customer Service Specialist eruit? 

Als Customer Service Specialist start je de dag met het controleren van het rooster. Zo ontdek of je beter kan starten met het smeren van je stembanden voor het beantwoorden van de telefoon, of het stretchen van je vingers voor het beantwoorden van mail en chat. Telefonisch bied je onze klanten een luisterend oor en zorg je voor een passende oplossing. In de mail vis je eerst de prioriteiten eruit. Is een kaartje niet aangekomen, dan schakel jij een spoedkoerier in om de kaart alsnog te bezorgen. 

Om half 11 is het tijd voor de (online)meeting met het hele team. Tijdens deze meeting nemen we de agenda door, worden de wijzigingen aan de website besproken en kan jij al je ideeën kwijt. 

Tijd voor een bakkie, zodat je weer aan de slag kunt met de vragen van onze klanten. De vraagstukken die je krijgt wisselen enorm. Soms moet je even met een klant meekijken of een kaartje aanpassen. Maar je kunt ook zomaar een kersverse vader aan de telefoon krijgen, die onwijs veel stress krijgt van zijn geboortekaartjes. Onze kaartencollectie is ontzettend breed. Je vindt geboortekaartjes en huwelijksuitnodigingen, maar ook condoleance- en beterschapskaarten. Wij zijn er voor onze klanten, bij leuke en minder leuke gebeurtenissen. Geen dag is hetzelfde en er is geen vraag waar wij geen oplossing voor hebben. De dag is voorbij gevlogen! Tijd om te genieten van je avond.

Zo zien onze diensten eruit:

Bij het klanttevredenheidsteam is thuiswerken mogelijk, maar we vragen wel of je minimaal twee dagen op kantoor komt werken. Je werkt één avonddienst in de week, maar dat mag je lekker thuis in je joggingbroek doen. Ook heb je één keer per maand weekenddienst, waarbij je onze klanten op zondagmiddag helpt.

Wat maakt jou uniek als Customer Service Specialist?

Je kunt je goed inleven in de klant en biedt altijd een luisterend oor. Daarnaast:

 • Kom je met creatieve oplossingen voor ieder probleem.
 • Zijn de 3 T’s voor jou ‘apiece of cake’, namelijk telefoneren, typen en taart eten (want er is altijd wel een reden voor taart).
 • Heb je hbo werk- en denkniveau.

Over je team

Met ruim 22 enthousiaste collega’s werk jij samen in ons prachtige kantoorpand aan de Emmawijk in Zwolle. Gezelligheid staat centraal en de kersthits galmen al vanaf oktober door de boxen. Daarnaast is er aan eten in dit team geen gebrek, zelfgebakken stroopwafelcake van Naomi en Tony’s all over the place. Na alle snacks wordt er in de pauze lekker gewandeld door park Eekhout of het centrum van Zwolle.

Wat wij jou bieden

 • Allereerst een marktconform salaris.
 • Een jaarlijks ontwikkelbudget, om ervoor te zorgen dat je op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Een vitaliteitsbudget zodat je fit en vitaal, het jaar door komt.
 • Een duurzame en groene organisatie.
 • Reiskostenvergoeding. 
 • Een MacBook Pro en bijbehorende tools. 
 • Een tof en inspirerend kantoor in het centrum van Zwolle, op loopafstand van het centraal station. 
 • Naast ons fijne kantoor bieden wij ook de mogelijkheid om remote te werken. Hiervoor krijg je de mogelijkheid om je eigen werkplek in te richten. 
 • En last but not least, een gezellig team en een plek waar jij als persoon gewaardeerd wordt en je ideeën en kwaliteiten kunt inzetten.

Interesse? Zo hengel je deze functie binnen

Solliciteer door je cv en motivatie te mailen naar plezier@kaartje2go.nl. Binnen 3 werkdagen hoor je of je wordt uitgenodigd voor het digitale kennismakingsgesprek. Raken we niet uitgepraat tijdens dit gesprek? Dan nodigen we je graag uit voor een meeloopmoment, waarbij je ervaart hoe het is om bij Kaartje2go te werken. Na dit meeloopmoment hoor je of jij je een Kaartje2go’er mag noemen en zal er een arbeidsvoorwaardengesprek plaatsvinden.

Wil jij meer weten over werken bij Kaartje2go? 

Neem dan contact op met onze Recruiter Kay-Lee | 06- 82 29 31 46.