Voorbeelden van succeskaarten

Jouw geliefden staan op het punt om iets groots of spannends in hun leven te doen. Bij elke mijlpaal kan een extra beetje succes geen kwaad. Of het nu gaat om afstuderen, beginnen bij een nieuwe baan, verhuizen of starten met een nieuwe studie, wat extra succes is hierbij zeker gewenst. Wij laten je een aantal voorbeelden van onze succeskaarten zien.

Succes met je examen

Trillende handen, slapeloze nachten en een hoofd propvol informatie. Een examen voorbereiden is geen makkie. Geef jouw zoon, dochter, buurjongen/meisje of kleinkinderen een steuntje in de rug met één van deze vrolijke succeskaarten. Een examen maken gaat immers een stuk beter wanneer je weet dat andere mensen er al vertrouwen in hebben!

Succes met je nieuwe baan

De eerste dagen bij een nieuwe baan zijn altijd spannend. Je komt uit je oude comfortabele werkomgeving in een nieuw bedrijf terecht. Deze nieuwe uitdaging gaat gepaard met een gezonde portie zenuwen. Wens jouw vriend(in), familie of vrienden van te voren succes met hun eerste werkweek door middel van deze opbeurende kaart.

Keep calm!

Dit is een heel toepasselijk kaartje in enerverende tijden. Het beste wat je kunt doen bij grote of spannende gebeurtenissen is natuurlijk je hoofd koel houden. Stuur iemand dit kaartje als reminder, zodat ze met een gerust gevoel beginnen aan hun spannende opgave.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9229 beoordelingen