Ervaringen met sterkte kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Uit de grond van mijn hart”

“Bedankt voor de goede service. Ik vind het fijn dat jullie snel reageren op mijn vragen. De medewerkers van het callcenter zijn erg vriendelijk en proberen je te helpen. Hartelijk dank hiervoor, hierdoor bevestigt het maar weer dat er ook goede communicatie bestaat. Heel erg bedankt, ik hoop dan ook dat dit verhaal terecht komt bij de directie, zodat ook zij weten wat voor ontzettende goede werknemers ze in dienst hebben. Een hele dikke Pluim voor jullie. Bedankt uit de grond van mijn hart.”

Heike

“Supermooie kaarten”

“Supermooie kwaliteit kaarten en heel snel. Dank!”

Monique

“Hartstikke mooi!”

“Ze zijn binnen en hartstikke mooi! Bedankt.”

Peter en Evelien

“Superservice”

“Hartstikke bedankt voor al jullie moeite. Echt een super customer care service! Nogmaals bedankt.”

Dana

“Snelle afhandeling”

“Bedankt voor de snelle afhandeling! Ik ben er erg blij mee.”

Met vriendelijke groet, Kim

“Goede kwaliteit”

“De bestelling kaartjes is "gearriveerd" en bij dezen wil ik jullie bedanken voor de goede kwaliteit en de ontzettend vlotte levering. Algehele service is goed, ik ben het dus ook helemaal eens met de kwalificatie die jullie krijgen van de Consumentenbond.”

Mvg B. Pool

“Goede service”

“Nog bedankt voor de goede service, de prachtige kaarten lagen inderdaad de volgende dag al in de brievenbus!”

Groeten, Heidi

“Zo snel”

“Ik vind het super dat het bij jullie zo snel gaat. Jullie kunnen binnenkort nog meer bestellingen verwachten!”

Mvg, Natalie

“Grote Pluim!”

“Ik vind het helemaal SUPER!!!!! Wat een service!! Het was mijn fout en toch wordt het opgelost door u. Een hele grote pluim. Bedankt voor alle moeite.”

Anja

“Geweldig”

“Bedankt voor de snelle reactie. Wij zijn van mening dat Kaartje2go ons een duidelijke uitleg heeft gegeven over hoe alles in z'n werk gaat. Wij vinden jullie service dan ook in één woord, geweldig.”

Met vriendelijke groet, Renetta

“Praktische site”

“Ik ben nog maar net aangemeld, maar ik vind het een praktische site voor als je even geen kaart of postzegel in huis hebt.”

Vriendelijke groet, Yvonne

“Top”

“Ik heb er maar een woord voor: TOP! Snelle levering en geen gezeur over geld. Nogmaals, jullie zijn TOP!! P.S. In het vervolg doe ik alleen nog maar zaken met jullie.”

Hans

“Eerste bestelling”

“Dit was de eerste keer dat wij kaarten bij u bestelden. En het mag gezegd worden, geweldig. Snel en perfect geleverd. En tegen een zeer redelijke prijs. Proficiat en ga zo door.”

Henk

“Dikke plus!”

“Hartelijk dank voor het snelle antwoord op mijn verzoek en de prettige afhandeling ervan. Alweer een dikke plus voor Kaartje2go!”

Met vriendelijke groet, Johmar

“Heel blij”

“Het kaartje is echt supermooi! Wij zijn er heel blij mee! Ik ga jullie zeker aanbevelen.”

Gr. Lennie

“Twitter en Facebook”

“Ik had al een tweet gestuurd met een link naar jullie toen ik mijn gratis kaartje had gemaakt en verstuurd. Nu ben ik ook fan van jullie Facebook-pagina. Het kaartje is inmiddels aangekomen en we hebben toch maar even een smile op iemands face getoverd die erg verdrietig was, hoe cool is dat. Er gaat toch niets boven een echt kaartje! Een ding weet ik zeker, ik ga vaker via jullie kaartjes maken en versturen.”

Groetjes Dayenne (een zeer tevreden klant)

“Klantvriendelijk”

“Wat zijn jullie toch altijd klantvriendelijk. Valt me steeds weer op. Hartelijk dank.”

Met vriendelijke groet, Maria

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9480 beoordelingen