Voorbeelden van onze spirituele kaarten

Spiritualiteit kan op veel verschillende manieren uitgelegd worden en er zijn vele verschillende stromingen. Bij Kaartje2go hebben we een collectie spirituele kaarten voor verschillende religies en stromingen. Hier vind je een aantal voorbeelden van onze spirituele kaarten.

Spirituele kaart

Met een spirituele kaart kun je iemand ondersteunen in hectische, leuke of moeilijke tijden. Met de simpele en rustgevende boodschappen op deze kaarten, kun je de belangrijkste boodschap naar jou geliefde overbrengen. Dit kan zijn ‘iets rustiger aan doen, voor jezelf kiezen, uit je comfort zone stappen’, etc. Je kunt ook zelf je eigen spirituele foto uploaden in de kaartenmaker, en hier een tekst of gedichtje bij plaatsen. Op de pagina voorbeeldteksten voor spirituele kaarten hebben we vast wat inspirerende teksten voor je verzameld.

Boeddhistisch

Boeddhisme is helemaal hip in Nederland. In veel huiskamers kun je een boeddhabeeld of afbeelding vinden. Voor deze zen-meesters en yoga-liefhebbers hebben wij een aantal mooie boeddhistische kaarten. Wil je nog een spirituele tekst aan de kaart toevoegen, dan hebben wij hier een aantal voorbeelden.

Islamitisch

Wens iemand succes met de ramadan of veel plezier tijdens het suikerfeest. Laat met deze kaart weten dat je trots op jouw geliefde bent dat hij/zij hieraan meedoet!

Christelijk

Bijzondere situaties vragen om bijzondere teksten. Wij hebben een groot aantal Christelijke kaarten met opwekkingsteksten om mensen een hart onder de riem te steken, een bijzondere gebeurtenis te benadrukken of iemand veel geluk te wensen. .

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9229 beoordelingen