Voorbeelden van onze samenwonen kaarten

Geen inspiratie voor het maken van een samenwoonkaartje? Wij hebben een aantal mooie voorbeelden voor je verzameld. Hopelijk geeft deze pagina je genoeg inspiratie om een prachtig verhuiskaartje te maken.

Samenwonen kaart eigen ontwerp

Samenwonen is hartstikke leuk en spannend! En je wilt natuurlijk aan iedereen laten weten dat jullie helemaal gelukkig zijn in jullie nieuwe huisje. Hoe kun je dit beter doen dan een foto van jullie samen voor het huis als verhuiskaartje te sturen? Dit kan met een paar simpele muisklikken. Laad de foto in de kaartenmaker, voeg eventueel tekst, figuren of een kader toe en schrijf een leuke verhuisboodschap aan de binnenkant. Op de pagina voorbeeldteksten voor samenwonen vind je leuke tekstjes die je kunt gebruiken.

Samenwonen kaart eigen ontwerp

Een kaart met een foto van jullie nieuwe huis kun je in onze kaartmaker eenvoudig opleuken. Laad de foto in de kaart en maak kennis met de mogelijkheden welke onze kaartmaker te bieden heeft. Je kunt de foto een mooi zwart-wit of sephia-effect geven of leuke figuren en kaders aan de kaart toevoegen. Onderstaand voorbeeld heeft een mooi kader om de foto heen.

Hip samenwonen kaartje

Wist je dat we heel veel hippe samenwoonkaarten op onze website hebben staan. Wil je geen foto op de kaart gebruiken maar wel jouw verhuisboodschap doorgeven? Dat kan bijvoorbeeld met het onderstaande kaartje! Zoek je inspiratie voor een leuke tekst? Bekijk dan onze voorbeeldteksten samenwonen.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9007 beoordelingen