Voorbeelden van onze samenwonen kaarten

Geen inspiratie voor het maken van een samenwoon kaartje? Hier vind je een aantal voorbeelden van onze samenwonen kaarten

Creatief met je huis

Een kaart met een foto van jullie nieuwe huis kun je in de kaartje2go Fotostudio snel en eenvoudig opleuken. Laad de foto in de Fotostudio en maak kennis met de mogelijkheden om een hip effect aan je foto toe te voegen. Ga naar de Fotostudio en leef je uit! In de kaartmaker kun je vervolgens nog tekst, figuren of een kader toevoegen om jullie kaartjes nóg specialer te maken.

Samenwonen kaart eigen ontwerp

Samenwonen is hartstikke leuk en spannend! En je wilt natuurlijk aan iedereen laten weten dat jullie helemaal heppie-de-peppie zijn in jullie nieuwe stekkie. Hoe kun je dit beter doen dan een foto van jullie samen voor het huis als verhuiskaartje te sturen? Dit kan met een paar simpele muisklikken. 

Laad de foto in de kaartenmaker, voeg eventueel tekst, figuren of een kader toe en schrijf een leuke verhuisboodschap aan de binnenkant. Op de pagina voorbeeldteksten voor samenwonen vind je leuke tekstjes die je kunt gebruiken.

Hip samenwonen kaartje

De leukste kaartjes voor samenwonen vind je bij kaartje2go. We hebben een collectie met Samenwonen kaarten, maar als dit niet voldoende is, hebben we in de uitgebreide collectie leuke en hippe verhuiskaarten die je kunt gebruiken om iedereen te laten weten dat jullie zijn gaan 'hokken'.

Deze kaart staat gewoon in de collectie Samenwonen kaarten. De voorbeeldfoto kun je verwijderen en hier een leuke foto van jullie samen in plaatsen. De binnenkant is ook oranje met stipjes. Hier kunnen jullie je eigen verhuisboodschap in schrijven.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1194 beoordelingen