Ervaringen met samenwonen kaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Zeer tevreden”

“Wij gaan binnenkort samenwonen. We hebben bij jullie kaartjes besteld om naar familie en vrienden te sturen. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat en zullen jullie in ons geheugen houden wanneer we weer kaartjes gaan bestellen!”

Groet, Shanice

“Verkoopt zichzelf”

“Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar wat een mooie kaartjes!! Jullie product verkoopt zichzelf door de mooie kwaliteit!! En de goede service eromheen en duidelijke communicatie. Ik zal jullie zeker aanprijzen in mijn netwerk! Dank en tot de volgende keer!”

Groetjes, Faten

“Originele samenwoonkaartjes”

“Zorg dat niet alleen je vrienden, de gemeente en de belastingdienst, maar ook elke instelling waarvan je een rekening kunt verwachten, weet dat je bent verhuisd. Ga voor originele samenwoonkaartjes naar Kaartje2go.nl.”

Uit: YES (week 49 2008)

“Zeer enthousiast”

“Ik heb vandaag mijn setje kaarten ontvangen en wil u graag laten weten dat ik zeer enthousiast ben over de onwijs mooie kwaliteit van de kaarten en foto's!!! Mijn complimenten bij dezen en we gaan vast gauw meer bestellen! Dank u en alvast een fijn weekend.”

Groet, Sabine

“Geweldig”

“Onze bestelling is net bezorgd en ziet er geweldig uit.”

Hartelijke groet, Selma

“Geweldige kwaliteit”

“Vandaag onze kaarten ontvangen! Wat een geweldige service en kwaliteit van de kaartjes. Hartelijk dank.”

Mvg, Sylvia

“Fantastisch gelukt!”

“Mag ik jullie hartelijk danken!! Vandaag zijn de kaarten al binnen, waanzinnig snel en fantastisch gelukt!!! Ik zal jullie zeker aanbevelen.”

Hartelijke groet, Marlou

“Zeer tevreden!”

“Vandaag hebben wij de kaarten ontvangen en wij zijn ZEER TEVREDEN!!! Prachtig zijn ze!!”

Met een vriendelijke groet, Jan en Marlien

“Aanrader”

“Ik wil u hartelijk bedanken voor de goede service die wij mochten ontvangen. Ik zal u zeker bij familie en vrienden aanraden!”

Met vriendelijke groet, Rinnie

“Hartelijk dank”

“Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de nieuwe kaarten en de mooie opdruk. Ik ben er erg blij mee en ook met jullie snelle service. Ik zal jullie aanbevelen hoor.”

Groeten Miep

“Doorgeven”

“Hartelijk dank voor de snelle service. De kaarten zijn erg leuk geworden. We zullen het doorgeven aan anderen. Wij zijn in elk geval erg tevreden en zullen zeker als het nodig is weer een beroep op jullie doen.”

Bas

“Complimenten”

“Wij hebben donderdagavond kaarten besteld via de site en zaterdag waren ze bij ons al in huis. Wij willen u een complimentje geven voor de snelle bezorging. De kaarten zagen er prima uit. De site om de kaart te maken, was heel duidelijk om te volgen en het assortiment is erg groot. Onze complimenten en nogmaals erg bedankt.”

Met vriendelijke groeten, Bas en Karin

“Kaartje2go is top”

“We hebben de kaarten ontvangen, en willen jullie nogmaals erg bedanken voor de SUPER service en de snelle reactie op de e-mail! Jullie zijn echt top en we gaan dit zeker doorvertellen aan onze familie, kennissen, vrienden en iedereen die we nog meer kennen!”

M.v.g. Michiel

“Precies wat we bedoelden”

“Hartelijk bedankt voor de mooie kaarten! Precies wat we bedoelden. De ontvangers waren ook heel enthousiast. En dit allemaal keurig op tijd. Complimenten hoor!”

Carla

“Erg tevreden”

“Wat betreft de kaartjes zijn wij erg tevreden. Ze waren erg mooi, duidelijk en snel klaar. We zullen dat zeker doorgeven aan vrienden en bekenden.”

Hartelijk dank, Ria

“Blij”

“Ik heb de kaartjes die ik heb besteld ontvangen en ben er ontzettend blij mee. Ik ben blij dat ik jullie site heb ontdekt. Mijn complimenten.”

Vriendelijke groet, Mirjam

“Onze keuze”

“We hebben meerdere proefdrukken laten maken bij verschillende sites, maar jullie kaarten zijn absoluut de mooiste! We sluiten ons dus helemaal aan bij het testoordeel van KASSA. Jullie zijn ook onze keuze!”

Met vriendelijke groet, Theo en Anita

“Kennismaking”

“Wij zijn zeer tevreden met onze eerste bestelling. Hij voldoet voor 100% aan onze wensen. Wij zijn blij dat wij met jullie hebben kennisgemaakt.”

Jennie en Jan

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9081 beoordelingen