Voorbeelden van onze moederdag kaarten

De liefste, leukste, stoerste, grappigste maar vooral belangrijkste vrouw in jouw leven verdient wat extra aandacht tijdens moederdag. Laat weten hoe gek je op jouw moeder, vriendin of vrouw bent met één van deze leuke moederdag kaarten Weet je niet welke tekst je op de kaart moet plaatsen? Wij hebben een aantal mooie teksten voor je op een rijtje gezet.

Zeg het met een lieve tekst

Zet je moeder op deze dag in het zonnetje met een lief kaartje. Laat je moeder weten hoe geweldig, leuk of bijzonder ze voor jou is. Deze kaartenserie met lieve teksten is uitstekend om hiervoor te gebruiken! Mocht je een man of vrouw van weinig woorden zijn, dan zegt de voorkant van deze kaart al genoeg. Wil je toch een leuke tekst aan de binnenkant toevoegen? Dan hebben we hier wat voorbeeldteksten verzameld.

De eerste moederdag

Nu jullie ouders zijn geworden, vieren jullie voor het eerst moederdag! Maak de verrassing extra groot door naast het uitgebreide ontbijt en cadeaus ook een moederdagkaart te versturen. Je kunt een hele persoonlijke kaart maken door een foto van je zoon of dochter te gebruiken als basis voor de kaart. Gebruik bijvoorbeeld deze kaart, hier hoef je alleen nog een leuke foto aan toe te voegen en natuurlijk een lieve tekst.

Samen met je moeder

Moederdag is de dag dat je je moeder eens goed in het zonnetje kan zetten! Bezorg je moeder een extra leuke dag met een kaartje! Zoek een leuke foto van jouw en je moeder en laad deze in de kaartjesmaker. Kies vervolgens een vrolijk kader en schrijf wat liefs in de binnenkant van de kaart. Eenvoudig en snel!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9373 beoordelingen