Voorbeelden van onze liefde kaarten

Er is niets fijners dan verliefd zijn of je heel geliefd voelen door jouw partner. Laat jouw vriend of vriendin weten hoe gek je op hem/haar bent met één van onze lieve liefdeskaarten. Wij hebben een aantal kaarten ter inspiratie verzameld.

Inside Story

Wil je geen standaard liefdeskaartje sturen? Bekijk dan één van onze grappige liefdeskaarten met leuke woordspelingen. Ook leuk als je jouw nieuwe liefde een kaartje wilt sturen, hiermee is het ijs natuurlijk snel gebroken!

Om in te lijsten

Jullie hebben vast een aantal lieve foto’s samen. Voeg de mooiste foto toe aan deze hippe kaart en toon zo de liefde voor jouw vriend/vriendin. In de kaartmaker kun je de foto nog bewerken met een aantal leuke effecten. Voeg nog een lieve tekst toe en eventueel wat figuren en klaar is de kaart!

Verloofd!

Hebben jullie besloten om te gaan trouwen, maar weet je nog niet wanneer? Laat iedereen dan weten dat je verloofd bent!
Zoek een leuke foto van jullie samen en laad deze foto in de fotostudio van Kaartje2go. Binnen een paar klikken kun je deze foto leuke effecten meegeven, zoals deze klant heeft gedaan. Je foto is eenvoudig te veranderen in het zogenoemde 'sepia' effect en geeft een luxe uitstraling. Kaartje2go geeft je zo de mogelijkheid om voordelig heel luxe uitziende kaarten te versturen!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9223 beoordelingen