Voorbeelden van onze kleurplaat kaarten

We inspireren jullie graag met voorbeelden van kleurplaat kaarten.

Tip: bestel een vierkante kaart en kies voor de afdrukoptie mat. Op een glanslaag is het lastig kleuren.

Kleurplaatkaart voor de jarige

Is er binnenkort iemand jarig die dol is op kleuren? Dan hebben wij de perfecte kaart voor je gevonden. Deze vrolijke verjaardagskaart kan de jarige namelijk zelf inkleuren, hoe leuk is dat? De naam en de leeftijd op de voorkant van de kaart verander je in onze kaartmaker eenvoudig in die van van de jarige. Zo verstuur je heel gemakkelijk een originele en persoonlijke verjaardagskaart.

Kleurplaatkaart voor een volwassene

Volwassenen vinden kleuren ook leuk. Daarom hebben we ook voor hen leuke kleurplaatkaarten. Deze kleurplaatkaart is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor een volwassene. De kaart bevat een iets ingewikkeldere kleurplaat met veel kleine details, waardoor het voor de ontvanger een uitdaging wordt om er iets moois van te maken.

Leuke kleurplaat!

Het krijgen van eigen post is voor een kind altijd spannend. En het kleuren van een kleurplaat is natuurlijk ook leuk! Bij Kaartje2go is het mogelijk om deze twee te combineren, met een kleurplaatkaart. Stuur bijvoorbeeld deze leuke kleurplaatkaart met een hond en een muisje. Leuk voor een verjaardag, of als uitnodiging voor een kinderfeestje! Het kind zal blij verrast zijn als hij of zij gelijk creatief aan de slag kan met het zojuist gekregen kaartje!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9240 beoordelingen