Voorbeelden van onze kinderkaarten

Geen inspiratie voor een kinderkaart? Hier vind je een aantal voorbeelden van onze kinderkaarten.

Pony tijdschrift

Voor een echte paardengek: de Pony tijdschriftkaart! Vervang de achtergrond door b.v. een mooie foto van de paardengek met zijn/haar lievelingspony. De tekstjes kun je ook aanpassen om de kaart nog meer te personaliseren. De paardengek zal blij verrast zijn met dit tijdschrift geheel gewijd aan hem/haar en de pony! 

Deze kaart maken

Zwemdiploma!

Na vele uurtjes in het zwembad te hebben doorgebracht is daar eindelijk zwemdiploma A! Trots als je bent, wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten. Maak een foto in het zwembad en upload deze in de kaartmaker van Kaartje2go. 
Je ziet hier een voorbeeld van Femke die haar zwemdiploma heeft behaald, een super prestatie, dus wilden haar ouders dat iedereen het wist. Deze leuke uitnodiging is in een paar muisklikken gemaakt, en je kunt de kaart helemaal naar eigen wens ontwerpen!

1, 2, 3, ACTIE!

Je kunt natuurlijk een mooie geposeerde foto nemen voor je kaart, maar wat dacht je van een actiefoto? Deze klant heeft een stoere klimfoto gebruikt voor haar verjaardagsfeestje. Kun je meteen laten zien hoe groot je bent geworden! 

Stappenplan:

1. Kies de actiefoto uit je bestanden
2. Plak er een leuk kader en/of figuur op de kaart in de kaartenmaker
3. Schrijf de uitnodigingstekst in de binnenkant van de kaart
4. Laat hem opsturen en klaar!

Kom je ook?

Als je vijf wordt ben je natuurlijk al heel erg groot, maar een fotokaart blijft leuk! Kies bijvoorbeeld een leuke vakantiefoto van een vakantie waar je goede herinneringen aan hebt. Plak er met de kaartenmaker van Kaartje2go een feestelijk kader op en je hebt een super leuke uitnodiging voor je feestje. 
Ga je zwemmen, bowlen of naar een pretpark? Het maakt niet uit, je kunt de achterkant van de kaart helemaal naar eigen wens invullen!

Alweer 1 jaar!

De tijd gaat vaak ontzettend snel en voor je het weet is je zoon of dochter alweer 1 jaar. Dit kun je niet zomaar voorbij laten gaan! Nodig iedereen uit voor dit knalfeest met leuke fotokaart van de jarige job. 

Dit is een voorbeeld van één van onze klanten die een foto heeft gekozen waar hun kind vrolijk aan het spelen is. Kies een kader met ballonnen of slingers, schrijf er een leuke tekst bij en de uitnodiging is klaar om te versturen! Origineel en leuk om te bewaren!

Creatief met je eigen foto!

Bij Kaartje2go kun je eenvoudig een hele leuke kaart maken met je eigen foto. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om je eigen foto nog een extra feestelijk tintje te geven. Je kunt je fotokaart eenvoudig bewerken in de 'kaartenmaker' van Kaartje2go! Met één druk op de knop voeg je een vrolijk kader of figuur toe aan de foto.  

Hier zie je een voorbeeld van een kinderkaart van onze klanten. Kies een vrolijk kader en een leuke tekst en de kaart is klaar om te versturen. Verras de genodigden met je creativiteit!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 1194 beoordelingen