Voorbeelden van onze kinderkaarten

Geen inspiratie voor een kinderkaart? Hier vind je een aantal voorbeelden van onze kinderkaarten.

Prinsessenkaart

Als klein meisje (of jongen) zijn de prinsessen uit de Disneyfilms jouw absolute idool. Van Frozen tot De Kleine Zeemeermin of van Jasmine uit Aladdin tot aan Rapunzel, al deze sprookjesachtige dames spreken tot de verbeelding van jouw kind. Als felicitatiekaart of als uitnodigingskaart is het hartstikke leuk om een prinsessenkaart te ontvangen/verzenden, zoals deze kaart met een lief elfje.

Dieren

Wil je een kaart versturen naar een echte dierenliefhebber? Bekijk dan onze stoere dierenkaarten met jaguars, olifanten, tijgers en nog veel meer. Alle Freek Vonk fans kunnen hun hart hier ophalen. Voeg een leuk weetje over de dieren toe om de kaart helemaal af te maken. Het is ook leuk om deze kaart in een groter formaat te bestellen en op de kinderkamer te hangen! Deze kaart kan je zelf personaliseren met de naam van de ontvanger.

Piraten

Ken jij een stoere piraat? Is deze piraat bijna jarig en wil je een leuke verjaardagskaart versturen? Bekijk dan onze coole piratenkaarten, zoals bijvoorbeeld deze. Je kunt ook nog een leuke foto van de jarige piraat toevoegen om het af te maken. Of een kleine schatkaart naar zijn of haar cadeautje!!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9006 beoordelingen