Onze cookies maken winkelen en reclame persoonlijker. Als je verder gaat accepteer je deze cookies. Meer weten?
Jungle Bells kersttrend

Jungle Bells - kerstkaarten trend van 2020

Jungle bells, jungle bells, jungle all the way… botanisch is hipper dan ooit. Met deze kerst trend zorg je voor een gezellige en hippe kerst vol met jungle bladeren en wilde dieren.

Jungle Bells kerstkaarten

Kenmerkend aan de Jungle Bells kerstkaarten zijn de botanische elementen. Op de kaartjes staan bladeren en bloemen afgebeeld, net zoals jungle dieren als panters, luipaarden, aapjes, tijgers en olifanten. Ook zie je verschillende vogels, zoals papegaaien, kaketoes en toekans afgebeeld staan. 

Op andere kaarten zie je juist de dierenprints terug, zoals tijgerprints of zebraprints in verschillende kleuren. Ook oude botanische tekeningen in vintage sfeer passen goed bij deze trend.

Het kleurgebruik is warm. In de Jungle Bells kersttrend zijn donkergroen, zwart en okergeel namelijk de overheersende kleuren. Een touch of gold geeft de kerstkaarten een luxe uitstraling.

Welke papiersoort & envelop past bij een Jungle Bells kerstkaart?

Er zijn twee papiersoorten die uitstekend passen bij een kerstkaart in botanische sferen:

  • De papiersoort oud-Hollands is uitstekend voor de kerstkaarten met vintage kleuren en tekeningen.
  • De papiersoort parelmoer past goed bij kaarten met een vleugje goud.

Stop je kaart in een gouden envelop of een envelop met kraft-papier en je kerstkaart is helemaal klaar voor de ontvanger.

Jungle Bells en andere kersttrends

Is botanisch echt helemaal jouw ding? Bekijk dan ook eens onze botanische kerstkaarten. Daar vind je nog veel meer kaarten in de botanische stijl. 

Daarnaast hebben we nog veel meer mooie kersttrend voor je verzameld. Zo hebben we Cozy Christmas kaarten met de klassieke kerstkleuren, Winter Wonderland kaarten voor wie van een witte kerst houdt, Picture Perfect kaarten voor als je op zoek bent naar een persoonlijke foto kerstkaart en Luxurious Christmas kaarten voor als je een luxe kerstkaart wilt sturen. 

kerstkaarten Winter Wonderland
Winter Wonderland
kerstkaarten Picture Perfect
Picture Perfect
kerstkaarten Luxurious Christmas
Luxurious Christmas
kerstkaarten Cozy Christmas
Cozy Christmas
Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 13553 beoordelingen