Een kaart maken en versturen, op ieder moment

In Nederland worden heel veel wenskaarten verstuurd. Dat zal vast geen verrassing zijn, want zelf ontvang of verstuur je vast ook regelmatig een kaartje. Een kaart sturen is een hele mooie manier om een boodschap over te brengen en dat kan vanalles zijn. Belangrijke momenten voor een kaartje zijn kerst, geboortes, bruiloften, condoleance, overlijden en natuurlijk bij jubileums, feestjes en verjaardagen sturen we veel kaarten.

Maak snel en eenvoudig je eigen kaart

Het gemak van een kaartje versturen is nog nooit zo groot geweest. Je kan bij ons eenvoudig een kaart bewerken en helemaal maken zoals jij dat wilt. Upload bijvoorbeeld een leuke foto voor een mooie fotokaart of voeg kaders en figuren toe voor een persoonlijke tint. Zet er een mooie tekst op, voer het adres in, en versturen maar. Wij doen jouw kaartje als hij klaar is met veel plezier voor je op de bus. Zo heb jij er geen omkijken naar. Makkelijk, toch?

Als je een kaart stuurt wil je hem misschien morgen al in huis hebben. Verstuur je kaart dan voor 20:00 uur ‘s avonds en we doen hem dezelfde dag nog op de post. Wanneer hij dan precies aankomt is uiteraard nog wel afhankelijk van de postbode.

Een passende kaart op elk moment in je leven

Op elk moment in je leven kun je een kaartje versturen. Heb je even geen reden, dan kun je altijd nog zomaar een kaartje sturen. Gewoon om te laten weten dat je iemand aardig vindt of een gezellige dag hebt gehad.

Trouwen

Ga je trouwen? Allereerst van harte gefeliciteerd! Natuurlijk wil je dat iedereen komt, dus begin je met het sturen van een save the date kaartje, daarna stuur je een trouwkaart om iedereen uit te nodigen. Ben je dankbaar voor een mooie huwelijksdag? Stuur dan eventueel nog een bedankkaartje naar je gasten.

Geboorte

De geboorte van een kindje is een bijzondere gelegenheid. Natuurlijk wil je de wereld laten weten dat jullie kleine is geboren. Stuur daarom naar vrienden en familie een leuk, lief of hip geboortekaartje! Eventueel kun je ook nog een uitnodiging voor een kraamfeest of babyborrel sturen.

Feestje

Er is altijd wel een reden om te feesten, of je nu al jaren gelukkig samen bent of een kinderfeestje geeft, of je nu al jaren ergens werkt of een verjaardag viert. Met een leuke uitnodiging kun je, heel persoonlijk, familie, vrienden en collega’s uitnodigen voor jouw feestje. Gegarandeerd dat iedereen bij jouw feestje aanwezig wil zijn.

Kerst is kerstkaarten

Kerst is hét moment om wenskaarten te sturen. Dat kan heel persoonlijk of algemeen. Vrienden, familie, kennissen en collega’s draag je zo een warm hart toe en wens je fijne feestdagen. Ook als iemand verdriet heeft is kerst de gelegenheid om een troostende kerstgroet te sturen. Jouw kerstkaarten verstuur je eenvoudig via onze website direct aan je geliefde.

Valentijn

Voor veel Nederlanders is Valentijnsdag het moment om een kaartje te sturen. Er is natuurlijk niets leuker dan een anonieme valentijnskaart te sturen naar jouw grote liefde. Zet jouw liefde op de kaart met een leuke valentijnsboodschap of persoonlijke valentijn fotokaart!