Voorbeelden van onze kaarten mailing

Wil je een kaarten-mailing versturen maar heb je geen inspiratie? Hier vind je een aantal voorbeelden van onze kaarten mailing.

Een eigen cadeaubon

Iemand verrassen met een eigen cadeaubon? Bij Kaartje2go is het mogelijk om je eigen cadeaubonkaart te maken. Kies een ontwerp als deze en pas de kaart geheel naar eigen wens aan. Dat dagje samen shoppen kan dus ook zomaar een dagje naar de dierentuin worden. Jij bepaalt wat er op de cadeaubon komt te staan.

Herrinneringskaartje voor de tandarts

Door het drukke leven van velen kan de jaarlijkse gebitscontrole er nog wel eens bij in schieten. Als tandarts kun je je patiënten een handje helpen door hen een herinnering te sturen. Stuur je patiënten bijvoorbeeld een kaartje als deze. Zo laat je hen op een leuke manier weten dat het weer tijd is voor de jaarlijkse controle.

Kaarten mailing sale!

Het laten drukken van een mailing kan erg prijzig zijn, vooral als je als klein bedrijf niet zo'n grote oplage nodig hebt. Kaartje2go biedt uitkomst! Tegen een scherpe prijs kun je je vaste klantenkring een aankondiging van de uitverkoop sturen en het maakt niet uit of je nu 50 of 500 kaartjes nodig hebt. Verras je klanten bijvoorbeeld met een vrolijke kaart als deze. In de categorie Kaarten mailing staan nog een aantal simpele kaartjes die je geheel naar eigen smaak aan kunt passen met bijvoorbeeld een datum en bedrijfslogo.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9228 beoordelingen