Ervaringen met kaarten mailing

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Hartelijk dank”

“Nogmaals hartelijk dank voor uw zeer fijne reactie. Dank u voor de goede service en wij zullen deze site zeker aanraden aan andere mensen en zeer zeker vaker bij u bestellingen plaatsen mochten we iets nodig hebben. Nogmaals heel erg bedankt!”

Met vriendelijke groet, D. Kuijpers & E. Muskens

“Enthousiaste reacties”

“De kaarten zijn goed aangekomen bij eenieder en over het resultaat ben ik zeer tevreden. Ik krijg ook erg leuke en enthousiaste reacties van de ontvangers!! Mijn dank!”

Groet, Marion

“Erg mooi”

“Ik heb de kaarten inmiddels ontvangen; ze zien er erg mooi uit! Indien we in de toekomst nog eens zakelijke kaarten nodig hebben, zal ik ze zeker weer bij jullie bestellen! Bedankt voor alle moeite.”

Met vriendelijke groeten, mevr. Eckhardt, Zorgpunt Thuiszorg

“Heel tevreden”

“De kaarten heb ik binnen en met succes! Ik ben heel tevreden. Wellicht zal ik snel weer wat bestellen.”

Met vriendelijk groet, Irene

“Goed gemaakt”

“Ik wilde jullie bedanken voor de superkaarten die jullie hebben gemaakt. Superkwaliteit, echt goed gemaakt. Als ik complimenten krijg verwijs ze allemaal door naar jullie! Nogmaals bedankt.”

Ian

“Zeer tevreden!”

“Hallo, ik heb gisteren keurig het pakketje met de 80 kaarten ontvangen. En ik ben zeer tevreden met het resultaat!!!”

Met vriendelijke groet, Ellen

“Super tevreden”

“We zijn super tevreden! De kaarten zien er heel goed uit; mooi, dik, kwaliteit papier (ook voor de enveloppe). Wij zullen vast nog vaker van jullie dienst gebruik gaan maken.”

Rob

“Prima Prijzen!”

“Ik heb bij meerdere kaartenaanbieders een account. Voor grotere bestellingen kom ik altijd bij jullie uit. Wat een mooie kaarten tegen een prima prijs! Het scheelt vaak tientallen euro's vergeleken bij andere online kaarten sites. Ga zo door!”

Mvg, J. Woltram

“Prima de luxe”

“Ik ben hartstikke tevreden met mijn eerste bestelling bij jullie. Kaarten zagen er prima uit en de verzending e.d. prima de luxe. Ik zal jullie aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen. Niet per Twitter, Facebook of Hyves, maar mondeling, ik denk dat dat ook wel goed is.”

Marja

“Complimenten”

“Ten eerste wil ik u hartelijk bedanken voor de ontzettend goede service. Ik heb de kaarten opnieuw verzonden en deze zijn vandaag in goede orde ontvangen door de geadresseerden. Fijn dat er toch nog bedrijven bestaan die een goede service jegens hun klanten toch erg belangrijk vinden! Mijn complimenten voor uw bedrijf!”

Met vriendelijke groet, Debby

“Erg verzorgd”

“Ik heb kaartjes besteld bij Kaartje2go.nl en de volgende dag aan het einde van de middag kreeg ik ze netjes aan huis afgeleverd. Supersnelle levering en de kaartjes zien er erg verzorgd uit. Zodra ik weer kaartjes nodig heb, dan is dit zeker voor herhaling vatbaar.”

Dorine

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9480 beoordelingen