Voorbeelden van onze geslaagd kaarten

Yes. Jouw vriend/vriendin, zoon/dochter, kleinkinderen of buurkinderen zijn geslaagd! Misschien geslaagd voor een zwemdiploma, voor hun rijbewijs, voor het eindexamen of voor hun studie. Voor al deze gebeurtenissen is een vrolijke felicitatiekaart op z’n plaats.

Rijbewijs behaald

Je diploma behaald? Dat is een reden voor een feestje! Bij kaartje2go kun je leuke uitnodigingen maken voor je geslaagd-party. Met een leuke foto van jezelf maak je het kaartje nog persoonlijker. Deze kaart is er eentje uit de collectie 'Kies je kleur'. Je begint dan met een blanco kaart met een effen achtergrondkleur. Je kunt zelf foto's, tekst, figuurtjes en kaders toevoegen om de uitnodiging helemaal naar jouw smaak te ontwerpen. Je vrienden en familie zullen opkijken van jouw creativiteit!

Geslaagd!

Voor alle geslaagde examenkandidaten hebben we een aantal leuke kaarten klaar staan. Laat jouw kleinkind, buurjongen of meisje weten hoe trots je op diegene bent met deze hippe kaart. Voor andere belangrijke momenten zoals het behalen van een rijbewijs of zwemdiploma hebben we ook een aantal vrolijke kaarten klaar staan. Het is mogelijk om een foto van de geslaagde met het diploma, op de kaart te plaatsen.

Diploma behaald

Een 'je bent geslaagd'-kaartje hoef je niet alleen te sturen als iemand z’n schooldiploma heeft behaald. Het behalen van een zwemdiploma, rijbewijs, typediploma of veterstrik-diploma is ook een hele prestatie! Verstuur deze vrolijke dolfijnenkaart voor het behalen van een zwemdiploma. Hier maak je elk kind blij mee.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9229 beoordelingen