Ervaringen met felicitatiekaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Irma”

“Ik wil even mijn bewondering uitspreken voor de afhandeling! Donderdag om 17.30u besteld, vrijdag al in de brievenbus! Chapeau!”

Irma

“Groet, Leonie”

“Ik heb de afgelopen dagen weer heel veel gebruik gemaakt van Kaartje2go! Het is nog steeds een geweldige service!”

Groet, Leonie

“Groetjes Jacqueline”

“Mijn complimenten voor de mooie felicitatiekaarten in jullie collectie. Ik heb nog nergens zulke mooie kaarten voor zwangerschap kunnen vinden als bij jullie, geweldig!”

Groetjes Jacqueline

“Groeten van Rob en Joke”

“Bedankt voor de actiecode, we hebben hem zojuist gebruikt. Succes toegewenst met jullie uitstekende website.”

Groeten van Rob en Joke

“Groet, J. Zuurbier”

“Hartstikke bedankt voor de goede service! Ik ben hier heel blij mee. Nogmaals bedankt!”

Groet, J. Zuurbier

“Groetjes, W. van den Bosch”

“Hartstikke bedankt voor jullie oplossing. Daar ben ik superblij mee!! Ik laat het zeker weten als de kaarten in goede orde zijn aangekomen.”

Groetjes, W. van den Bosch

“Groetjes van Corrie”

“Helemaal te gek hoor, wat een fijne service! Ik zal veel reclame maken voor jullie.”

Groetjes van Corrie

“Groetjes, Marla”

“Leuk om te horen dat mijn felicitatiekaart in een stapel van duizenden kaarten ligt. Ik ben een fan van Kaartje2go. Veel succes!”

Groetjes, Marla

“Met vriendelijke groet, I. Heegstra-Bruins”

“Vanmiddag heb ik een felicitatiekaartje gemaakt. Ik vind jullie site geweldig makkelijk werken in vergelijking met andere kaartensites.”

Met vriendelijke groet, I. Heegstra-Bruins

“Groetjes, Marloes”

“Ik heb vanavond telefoon gehad uit Oostenrijk dat de kaart is aangekomen. Ze waren er blij mee, leuke kaart! Bedankt.”

Groetjes, Marloes

“Imkje”

“Bedankt voor de snelle reactie en heldere uitleg! De kaarten zijn supermooi geworden, mijn complimenten voor de overzichtelijke site!”

Imkje

“Groetjes, Chantal”

“Heel erg bedankt voor het versturen van de felicitatiekaart. Hij is vandaag bezorgd en hij is waanzinnig mooi. Mijn dochter is er erg blij mee. Ik blijf in ieder geval klant van Kaartje2go. Echt een superservice en dat mag ook wel gezegd worden.”

Groetjes, Chantal

“Rob (via Trustpilot.nl)”

“Ten eerste: het programma is makkelijk te bedienen. Ten tweede: goedkoop vergeleken bij andere aanbieders. Ten derde: een uitmuntende service! Nog nooit eerder gezien. Kaartje2go is pas tevreden wanneer u tevreden bent!”

Rob (via Trustpilot.nl)

“Groeten, Jan”

“Bedankt, ik kreeg een erg leuke reactie op de gestuurde kaart, ik zal dit zeker onthouden. Leuk idee en goede communicatie, dat gaat vast goed bij jullie.”

Groeten, Jan

“Met vr gr Rita”

“Ik ben tevreden over Kaartje2go en zal het zeker bij anderen aanbevelen. Ik heb zelfs al een volgend kaartje aangemaakt, klaargezet voor een latere datum en hiervoor een eenmalige incasso afgegeven!”

Met vr gr Rita

“Mvg Marie-Rose”

“Heb zelf het kaartje nog niet gezien, het was voor onze kleindochter, maar onze dochter belde en zei dat het kaartje héél mooi was!! Dus het was super.”

Mvg Marie-Rose

“Grt Dorine”

“Het is heel goed gegaan met de kaart, op tijd aangekomen! Nog bedankt en we zeggen het voort. goede service en zekers tot de volgende keer. PRIMA,”

Grt Dorine

“Ida”

“Ik heb een cadeaubon meegestuurd met een felicitatiekaart voor een 5-jarig huwelijksjubileum. Alles was perfect, leuk dat Kaartje2go deze optie nu aanbiedt! ”

Ida

“E. Janssen”

“Ik had prosecco besteld voor mijn neef en zijn vrouw. Ze waren 1 jaar getrouwd en dit was het cadeau om er even bij stil te staan. De prosecco is erg goed ontvangen. Ze waren enthousiast over het cadeau. Bezorging en prijs was ook helemaal in orde.”

E. Janssen

“Betsy”

“Ik heb een doosje thee gestuurd naar iemand die geslaagd is voor haar diploma. Ik vond het heel leuk om te sturen, en degene die het heeft gehad, vond het nog leuker!”

Betsy