Ervaringen met felicitatiekaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Wat een service”

“Wauw, wat een service bij Kaartje2go! Al jaren verstuur ik mijn kaartjes m.b.v. jullie site. Ik was al heel tevreden over de service die ik gewend ben, maar vandaag spande de kroon! Vandaag verstuurde ik iemand een kaartje om haar te feliciteren met de zwangerschap. Met zorg en aandacht verstuurde ik mijn kaartje en klapte de laptop dicht. Even later bedacht ik mij, dat ik het geadresseerd had aan haar en haar... ex-man!! Meteen gebeld en het is helemaal goed gekomen. Ik was al een enorme Kaartje2go fan, maar dit is geweldig! Bedankt.”

Simone

“Heel goed gegaan”

“Het is heel goed gegaan met de kaart, op tijd aangekomen! Nog bedankt en we zeggen het voort. goede service en zekers tot de volgende keer. PRIMA,”

Grt Dorine

“Kleindochter”

“Heb zelf het kaartje nog niet gezien, het was voor onze kleindochter, maar onze dochter belde en zei dat het kaartje héél mooi was!! Dus het was super.”

Mvg Marie-Rose

“Tevreden”

“Ik ben tevreden over Kaartje2go en zal het zeker bij anderen aanbevelen. Ik heb zelfs al een volgend kaartje aangemaakt, klaargezet voor een latere datum en hiervoor een eenmalige incasso afgegeven!”

Met vr gr Rita

“Tevredenheid”

“Ten eerste: het programma is makkelijk te bedienen. Ten tweede: goedkoop vergeleken bij andere aanbieders. Ten derde: een uitmuntende service! Nog nooit eerder gezien. Kaartje2go is pas tevreden wanneer u tevreden bent!”

Rob (via Trustpilot.nl)

“Goede communicatie”

“Bedankt, ik kreeg een erg leuke reactie op de gestuurde kaart, ik zal dit zeker onthouden. Leuk idee en goede communicatie, dat gaat vast goed bij jullie.”

Groeten, Jan

“De leukste”

“Erg gebruiksvriendelijke site en de mogelijkheden zijn legio. Al mijn kaarten verstuur ik nu persoonlijk met leuke foto's en figuurtjes. Ook worden de adressen bewaard en kun je de ooit verstuurde kaarten nog eens inkijken. Door de positieve reacties die je krijgt ("jouw kaartje was weer de leukste!") blijf ik bij Kaartje2go terugkomen!”

Reactie via eKomi.nl

“Supermooie kaarten”

“Bedankt voor de snelle reactie en heldere uitleg! De kaarten zijn supermooi geworden, mijn complimenten voor de overzichtelijke site!”

Imkje

“Echt een superservice”

“Heel erg bedankt voor het versturen van de felicitatiekaart. Hij is vandaag bezorgd en hij is waanzinnig mooi. Mijn dochter is er erg blij mee. Ik blijf in ieder geval klant van Kaartje2go. Echt een superservice en dat mag ook wel gezegd worden.”

Groetjes, Chantal

“Uit Oostenrijk”

“Ik heb vanavond telefoon gehad uit Oostenrijk dat de kaart is aangekomen. Ze waren er blij mee, leuke kaart! Bedankt.”

Groetjes, Marloes

“Duizenden kaarten”

“Leuk om te horen dat mijn felicitatiekaart in een stapel van duizenden kaarten ligt. Ik ben een fan van Kaartje2go. Veel succes!”

Groetjes, Marla

“Geweldig makkelijk”

“Vanmiddag heb ik een felicitatiekaartje gemaakt. Ik vind jullie site geweldig makkelijk werken in vergelijking met andere kaartensites.”

Met vriendelijke groet, I. Heegstra-Bruins

“Heel blij mee”

“Hartstikke bedankt voor de goede service! Ik ben hier heel blij mee. Nogmaals bedankt!”

Groet, J. Zuurbier

“Ontzettend gaaf”

“Gelukkig zat het kaartje vandaag bij de post! Ze vond 'm, ook al was-ie te laat, helemaal super. Hij ziet er dan ook ontzettend gaaf uit, mijn complimenten voor jullie site en de producten. Ik ga er vast meer gebruik van maken, want eerlijk is eerlijk, het ontvangen van kaartjes via de post is dan weliswaar ouderwets, het is nog altijd leuker dan een felicitatie via Hyves, sms of e-mail. In ieder geval bedankt voor jullie prima service, daar kan PostNL nog een puntje aan zuigen!”

Jacqueline

“Hartstikke bedankt”

“Hartstikke bedankt voor jullie oplossing. Daar ben ik superblij mee!! Ik laat het zeker weten als de kaarten in goede orde zijn aangekomen.”

Groetjes, W. van den Bosch

“Erg mooi”

“Dank voor jullie service! Ik heb de kaart vrijdag ontvangen!! Erg mooi geworden!!”

Groetjes, Sascha

“Fijne service!”

“Helemaal te gek hoor, wat een fijne service! Ik zal veel reclame maken voor jullie.”

Groetjes van Corrie

“Mooiste kaarten!”

“Mijn complimenten voor de mooie felicitatiekaarten in jullie collectie. Ik heb nog nergens zulke mooie kaarten voor zwangerschap kunnen vinden als bij jullie, geweldig!”

Groetjes Jacqueline

“Uitstekende website”

“Bedankt voor de actiecode, we hebben hem zojuist gebruikt. Succes toegewenst met jullie uitstekende website.”

Groeten van Rob en Joke

“Plezier”

“Plezier heb ik zeker met het maken van de kaarten, uw site heeft vele mogelijkheden en ze zien er prachtig uit. Een gewone kaart in de winkel kopen en versturen is er niet meer bij hoor, de kaarten via Kaartje2go zijn zoveel persoonlijker te maken met foto's en teksten. Ik ben er soms wel erg lang mee bezig, er is ook zoveel keuze. Ik krijg ook altijd hele leuke reacties. Mijn complimenten voor de site en de service!!”

Met vriendelijke groet, Anja

“Apart en leuk”

“Ik ben tevreden met alles. Zeer aparte en leuke kaarten hebben jullie. Ik teken zelf ook veel en je moet het toch elke keer maar bedenken, uitvoeren en hopen dat het in de smaak valt. Ik heb al op vele sites gekeken, maar jullie hebben een groot en ruim assortiment met leuke en goede kaarten. Voor elke gelegenheid is er wel iets te vinden en het aparte maakt het juist af. Ga zo door!”

Groet Miriam

“Chapeau”

“Ik wil even mijn bewondering uitspreken voor de afhandeling! Donderdag om 17.30u besteld, vrijdag al in de brievenbus! Chapeau!”

Irma

“Verslaafd!”

“Ik ben inmiddels "verslaafd" aan het maken van kaarten via Kaartje2go! Er is een duidelijke uitleg en daardoor zijn de kaarten goed te maken. Leuke keuze aan kaarten voor elke gelegenheid, uitstekende kwaliteit en direct gepost. Maar het allerleukste is voor mij het spelen met de mogelijkheden! De prijs is heel goed en ik ga niet meer voor een kaart naar de winkel.”

Hetty

“Trouwe klant”

“Wat goed dat jullie weer als beste getest zijn! Ik gebruik Kaartje2go al jaren en als je er eenmaal mee begonnen bent, zijn de kaarten die je in de winkel kunt kopen opeens 'minder'. Je eigen invulling geven is zoveel persoonlijker! De reacties van de ontvangers zijn daarom ook altijd super!”

Agnes

“Geweldige keus”

“Wij kregen vorige week zelf een kaartje via Kaartje2go. Deze week moest ik zelf een aantal kaarten versturen en daarom wilde ik zelf eens kijken wat jullie zoal te bieden hebben. Wat een geweldige keus en wat veel mogelijkheden en variaties. Geweldig! Ik heb deze week al een stuk of zes kaarten verstuurd. Ik heb jullie inderdaad aan mijn collega's aanbevolen. Veel succes samen!”

Gr. Marleen

“Toppie”

“Ik wil heel graag een reactie doen naar jullie. Mijn eerste kaartje werd heel, heel positief ontvangen. Wat ik ook geweldig vind is dat het bezorgd werd op de dag dat ze jarig was. Toppie! Ook mijn uitnodigingen voor ons jubileum waren heel mooi en vlug bezorgd. Ik zal in ieder geval heel veel van jullie site gebruikmaken.”

Een lieve groet aan jullie van Willeke

“Geweldige service”

“Ik heb de afgelopen dagen weer heel veel gebruik gemaakt van Kaartje2go! Het is nog steeds een geweldige service!”

Groet, Leonie

“Heel tevreden”

“Graag wil ik melden dat ik heel tevreden ben over het verzenden van mijn eerste twee kaarten via Kaartje2go. Ik heb een van de kaarten inmiddels zelf bij de geadresseerde gezien en het zag er super uit. Het zal vast niet de laatste keer geweest zijn dat ik van jullie diensten gebruik heb gemaakt.”

Lisette

“Verrast en blij”

“Ik was vanavond bij de jarige waar ik de kaart naartoe heb gestuurd, wat een mooie kaart is dit geworden! Ik ben onder de indruk van de mogelijkheden op jullie site en helemaal van de kwaliteit van de kaart die bij de ontvanger op de mat valt. Ik ben echt verrast en blij dat er nog van die mooie dingen worden gemaakt. Omdat de eerste kaart helemaal gratis werd aangeboden, heb ik het geprobeerd en gelukkig maar. Dank voor dit moois en ik zal zeker nog gebruik maken van Kaartje2go.nl.”

Met vriendelijke groet, Julia

“Alles is mogelijk”

“Ik heb onze trouwkaarten helemaal zelf ontworpen bij Kaartje2go en alles is mogelijk. Ik ben erg tevreden en kreeg leuke reacties! Ik verstuur ook felicitatiekaarten via Kaartje2go, de service is prima en mooi op tijd! Wij gaan dus nu de geboortekaartjes daar ook bestellen, ik ben al een beetje aan het ontwerpen!”

Gumpie1709 (op Zwangerschapspagina.nl)

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9493 beoordelingen