Gefeliciteerd met jullie trouwdag: felicitatiekaart

Huwelijksjubileum felicitatiekaarten

Een felicitatiekaart voor een huwelijksjubileum maak je uniek en persoonlijk bij Kaartje2go. Je vind voor elk huwelijksjubileum een geschikte kaart. Bovendien zijn de felicitatiekaartjes van Kaartje2go vriendelijk geprijsd.

Felicitatie 12,5 jaar getrouwd

Zijn vrienden of bekenden van je 12,5 jaar getrouwd, maar ben je niet in staat om op het feest te komen? Stuur dan een 12,5 jaar getrouwd felicitatie met een leuke felicitatietekst, speciaal ontworpen voor het Koperen huwelijksfeest.

Felicitatie 25 jaar getrouwd

Het zilveren huwelijk is een hele speciale aangelegenheid. Sta je net niet genoeg dichtbij het gelukkige echtpaar dat 25 jaar getrouwd is om naar het huwelijksfeest te gaan? Stuur dan een leuke 25 jaar getrouwd felicitatie. Onze ontwerpers hebben hun best gedaan om je van een uitgebreid aanbod te voorzien, dus dat moet goed komen!

Felicitatie 40 jaar getrouwd

Er zijn steeds meer 40-jarige bruiloften, wat ook betekent dat er meer echtparen zijn om te feliciteren. Feliciteer een 40 jaar gehuwd echtpaar eens met een leuke 40 jaar getrouwd felicitatiekaart van Kaartje2go. Ruime keuze en natuurlijk als beste getest.

50 jaar getrouwd kaart

Een huwelijksjubileum is een speciaal moment. En hoe langer het stel getrouwd is hoe specialer het is. Kun je je voorstellen dat je samen 50 jaar getrouwd bent? Dat is echt een speciaal moment wat gevierd moet worden. Feliciteer je getrouwde ouders, opa en oma of buren met een mooie felicitatiekaart voor hun 50e huwelijksjubileum.  

Felicitatie 50 jaar getrouwd

Als het gouden huwelijk geen reden is om een leuke felicitatie te sturen aan het echtpaar! Kijk eens naar ons ruim assortiment aan 50 jaar getrouwd felicitatiekaarten en kies het kaartje uit dat persoonlijk is, maar ook bij het echtpaar past.

Kaartje2go krijgt een 9.6 uit 10 van 17,233 beoordelingen