Voorbeelden van onze doopkaarten

Neem een kijkje bij doopkaartjes die gemaakt zijn door andere ouders.
Al meer dan 3.000 ouders gingen je voor en maakten een uniek en origineel doopkaartje bij Kaartje2go.
We hopen dat de voorbeelden je inspiratie bieden voor jouw mooiste doopkaartje!

Lieve doopkaart voor een meisje

Nodig je familie en vrienden uit voor het doopfeest van je dochter met een uitnodigingskaart als deze. Deze lieve kaart heeft een mooie zachtroze kleur en gouden accenten. Een echte meisjeskaart dus! Ook is er op deze kaart ruimte voor een eigen foto, zo kan jullie dochter stralen op haar doopkaart. Wil je meer doopkaarten voor meisjes zien? Klik dan hier.

Doopkaart voor een jongen

Wordt je zoon binnenkort gedoopt? Dan wil je dit bijzondere moment natuurlijk delen met je naasten. Nodig familie en vrienden uit voor het doopfeest van je zoon door hen een uitnodiging te sturen. Deze lieve uitnodiging met pastelkleuren is speciaal ontworpen voor het doopfeest van een jongen. De foto vervang je eenvoudig door een eigen foto. Ook de teksten zijn gemakkelijk naar eigen wens aan te passen.

Doopkaart met je eigen foto!

Stuur een originele doopuitnodiging met de foto van je kind. Maak de doopkaart helemaal zelf of kies een kant-en-klaar ontwerp uit onze collectie doopkaarten. Onze designers hebben veel mooie doopkaarten ontworpen waar je zelf eenvoudig een foto van je kind in kunt plaatsen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met deze hippe doopkaart. De foto en tekst op de kaart zijn eenvoudig aan te passen in onze kaartmaker.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9373 beoordelingen