Voorbeelden van onze dierenkaarten

De mooiste dierenkaart maak je bij Kaartje2go! Snel, eenvoudig en origineel.
Hieronder zie je leuke voorbeelden van dierenkaarten.
Veel plezier bij het bekijken, en maak zelf de leukste dierenkaart van je poes, hond of paard!

Kaart voor een paarden liefhebber

Speciaal voor alle paarden liefhebbers hebben we heel veel mooie paardenkaarten. Denk aan kaarten met tekeningen en illustraties van paarden, maar ook kaarten met echte paardenfoto's. Zo vormt een foto van twee prachtige paarden in een grasland de basis van deze kaart. Doordat deze kaart geen tekst bevat, kun je er nog alle kanten mee op. In onze kaartmaker plaatst je eenvoudig zelf een tekst op de kaart.

Nieuwe puppy!

Woont er sinds kort een kleine pup bij jullie in huis? Dan wil je dit leuke nieuws natuurlijk aan iedereen vertellen. Een leuke manier om dit te doen is door middel van een kaartje als deze. Zo breng je familie en vrienden op een stijlvolle en originele manier op de hoogte van de nieuwe aanwinst. Je vervangt de foto eenvoudig voor een eigen foto en ook de tekst is gemakkelijk aan te passen.

Dierendag kaartje

Is het weer bijna dierendag en heb je zin om een leuk kaartje te versturen? Kaartje2go heeft een ruime collectie dierenkaarten met verschillende dieren of tekeningen van dieren. Zoals deze kaart met een schattig katje op de voorkant. Je kunt ook een leuke foto van je eigen huisdier gebruiken om je kaart nog persoonlijker te maken. Ook leuk als jouw huisdier een jaartje ouder is geworden.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9373 beoordelingen