Ga naar de inhoud

Vragen over: Ronde stickers

Hoeveel kosten de ronde stickers?

De stickers zijn €0,35 per stuk, je kunt stickers toevoegen wanneer je uit de categorie trouwkaartjes of geboortekaartjes kaarten bestelt met de verzendmethode ‘pakketje thuis ontvangen’. Je kunt zelf het aantal stickers kiezen die je wilt bestellen.

Hoe bestel ik ronde stickers?

Om jouw bestelling nog leuker te maken bieden we nu ook grotere ronde stickers aan welke je zelf kunt personaliseren! Zoek je leuke stickers voor op verpakkingen, enveloppen of voor andere decoratie doeleinden dan kun je deze nu bij jouw kaarten bestellen.

De stickers zijn momenteel beschikbaar voor kaarten in de categorie trouw-en geboortekaartjes.

Deze stickers kun je bestellen wanneer je de kaarten als pakketje laat versturen. Tijdens het bestelproces kom je hier vanzelf bij langs, hier kun je vervolgens ook de sticker zelf voorzien van plaatjes, teksten en/of achtergronden. Bij enkele kaarten hebben onze ontwerpers hier ook al leuke bijpassende stickers gemaakt, deze zul je dan ook vinden tijdens het bestelproces.

Het bestelproces in het kort:

1. Kies en maak je kaart.

2. Na het kiezen van de papiersoort, envelopkleur en eventueel ook sluitzegels ga je verder naar de volgende pagina om ook ronde stickers of adresstickers uit te kunnen kiezen! Klik hier op ‘meebestellen’ om deze naar wens aan te passen en toe te voegen aan jouw bestelling.

3. Rond je bestelling af en je kaarten met stickers zijn onderweg!

Hoe groot zijn de ronde stickers/ Welk formaat hebben de ronde stickers?

De stickers zijn rond en hebben een doorsnede van 42mm (4,2cm).

Hoe bewerk ik een ronde sticker?

Nadat je kaartjes hebt ontworpen in de categorie waarbij je ook ronde stickers kunt bestellen kom je tijdens het bestelproces langs de pagina om nog leuke extra’s toe te voegen aan jouw bestelling. Hier staan ook de ronde stickers tussen. Om deze te bewerken klik je hier bij de stickers op de knop “meebestellen”.

De sticker opent dan in een zelfde soort omgeving als onze kaartenmaker. Hier kun je net als op de kaarten tekst, figuren, foto’s en achtergronden op de sticker plaatsen!

Ben je tevreden met het ontwerp van de sticker? Dan klik je op de knop ‘afronden’ om deze toe te voegen aan jouw bestelling.

Wat is belangrijk bij het ontwerpen van een ronde sticker?

Net als bij de kaarten is het belangrijk om bij de ronde stickers rekening te houden met een snijmarge. Plaats dus niet belangrijke informatie dicht op de rand van de sticker, zo voorkom je dat dit van de sticker afgesneden wordt.

Uiteraard is het heel erg leuk om ook foto’s op de sticker te zetten, om de kwaliteit te waarborgen kunnen wij je aanraden om foto’s te gebruiken die niet te klein zijn en waar ook niet teveel informatie op staat zodat deze ook op de stickers zelf goed leesbaar blijven.