Ga naar de inhoud

Vragen over: Kaartje2go Kaartenbox

Welke kaarten zitten er precies in het pakketje?

De kaartenboxen bestaan uit een mooie selectie kaarten die passen bij het moment. Zo heeft de felicitatiebox 10 vrolijke verjaardagskaarten en de kerstbox 10 sfeervolle kerstkaarten. Wil je weten welke kaarten precies in iedere box zitten? Je kunt de kaartenboxen vinden op de website, we hebben een duidelijk overzicht van de kaarten toegevoegd aan de productafbeeldingen.

Kan ik ook zelf kaarten uitkiezen?

Wij hebben de kaartenbox voor jou gevuld met de allerleukste kaarten uit ons assortiment. Dit is een vaste selectie en deze kun je dus niet zelf wijzigen.

Welk formaat hebben de kaarten?

De kaartenbox bestaat uit 10 dubbele A6 kaarten. Deze kaarten zijn 10 x 15 centimeter.

Op welke papiersoort worden de kaarten gedrukt?

De kaarten uit de kaartenbox zijn gemaakt van een prachtige matte papiersoort. Dit papier is helderwit en geeft de kaart een natuurlijk matte uitstraling.

Ontvang ik ook enveloppen bij mijn kaartenbox?

Ja, je ontvangt bijpassende enveloppen in jouw kaartenbox. We willen je het natuurlijk zo eenvoudig mogelijk maken om je dierbaren te verrassen.

Ontvang ik ook postzegels bij mijn kaartenbox?

Nee, je ontvangt geen postzegels bij jouw kaartenbox. We willen jou namelijk graag zelf laten kiezen of je de kaarten verstuurt of persoonlijk afgeeft. 
Via de website van PostNL kan je jouw postzegels eventueel online bestellen, klik hier om naar de pagina van PostNL te gaan waar je postzegels kunt kopen.

Kunnen de kaarten ook zonder logo besteld worden?

Onze kaartenboxen worden vooraf gedrukt en samengesteld. Het is dus niet mogelijk om per box te bepalen of daar wel of geen logo op zou moeten. Daarom zijn alle kaarten uit de kaartenbox aan de achterzijde voorzien van het Kaartje2go logo.