Vragen over: Adresstickers

Hoe bestel ik adresstickers?

We hebben leuke adresstickers in verschillende designs voor bijvoorbeeld geboortekaartjes, trouwkaarten of uitnodigingen. Je kunt ze bestellen mét en zonder adres. Adressen toevoegen gaat heel makkelijk vanuit je Kaartje2go adresboek of door de adressen zelf in te voeren.

Het werkt als volgt:

  1. Zorg dat je bent ingelogd met je account.
  2. Kies het ontwerp dat jij mooi vindt op onze pagina met adresstickers.
  3. Kies het lettertype waarin de adressen geprint moeten worden.
  4. Kies bij de volgende stap de adressen uit je adresboek die je op de stickers wilt hebben of voer hier zelf adressen in. Er zitten 12 stickers op een vel. Als een vel niet volledig is gevuld, ontvang je de overige adresstickers zonder adres (maar wel met het gekozen ontwerp).
  5. Wil je nog extra vellen zonder adres? Dan geef je dat ook aan in deze stap.
  6. Vul in de volgende stap je bezorgadres in en rond de bestelling af.

Hoeveel adresstickers zitten er op een vel?

Er zitten 12 adresstickers op een vel. Als jouw adressen geen volledig vel vullen, dan krijg je de overige stickers er gratis bij. Op deze lege stickers staat wel jouw gekozen ontwerp, maar geen adres.

Kan ik ook vellen met lege adresstickers bestellen?

Jazeker kan dat! Je kunt zelf kiezen hoeveel vellen met lege adresstickers je wilt bestellen. Heb je een ontwerp gekozen, dan hebben de stickers dus alleen jouw ontwerp en geen adressen.

Hoe groot zijn de adresstickers?

De adresstickers zijn 9,9 x 3,8 cm.

Hoeveel kosten adresstickers?

De adresstickers kosten €5,95 per vel. Het maakt daarbij niet uit of er adressen op de stickers staan of niet. De verzendkosten voor adresstickers zijn gratis binnen Nederland.