Voorbeelden van onze coachingskaarten

Voorbeelden van onze coachingskaarten

Zelfgemaakte coachingskaart

Kun je de geschikte coachingskaart niet vinden in onze collectie? Maak dan je unieke coachingskaart met een eigen foto of plaatje en een mooie spreuk/tekst. Zoals deze klant, die zijn hele team wilde bedanken voor de inzet tijdens een groot en complex project. De basiskaart is een witte kaart uit de collectie 'Kies je Kleur'. Voeg een kleine foto en een figuur toe, en zet je eigen tekst erop.

Ben je op zoek naar een mooie spreuk of gedicht voor op de voor- of binnenkant van je coachingskaart? Kijk dan even bij onze voorbeeldteksten voor coachingskaarten.

Coachingskaart

Coachen is zo langzamerhand een onmisbaar onderwerp in de zakenwereld. Coachen kan een verscheidenheid van begeleidingsvormen aannemen en waarbinnen mensen heel verschillende doelen nastreven. 
Bij Kaartje2go kun je een coachingskaart versturen! Heb je bijvoorbeeld een collega die wel een steuntje kan gebruiken, of die juist iets heel belangrijks heeft bereikt? Stuur dan een leuke coachingskaart! De kaarten zijn ook geschikt om bijvoorbeeld in de kantine op te hangen, zodat iedereen in het bedrijf weet waar het ook alweer om draait.

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 8576 beoordelingen