Voorbeelden van onze coachingskaarten

Voorbeelden van onze coachingskaarten

Coachingskaarten voor in de kantine

Coachingskaarten zijn ook leuk om in de kantine op te hangen, zo wordt iedereen in het bedrijf er aan herinnert waar het ook alweer om draait. Kies bijvoorbeeld een kaart als deze met een motiverende quote. Zie je liever een andere quote op deze kaart, geen probleem. In onze kaartmaker is de tekst namelijke eenvoudig aan te passen. Kijk voor een leuke spreuk of quote ook eens bij onze voorbeeldteksten voor coachingskaarten.

Een steuntje in de rug

Heb je een collega die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Stuur dan een opbeurend kaartje als deze en tover weer even een glimlach op zijn of haar gezicht. Het is altijd fijn om een positief kaartje te ontvangen als het het even tegen zit. Aan de binnenzijde van de kaart is ruimte voor een persoonlijke boodschap.

Coachingskaart

Coachen is zo langzamerhand een onmisbaar onderwerp in de zakenwereld. Coachen kan een verscheidenheid van begeleidingsvormen aannemen en waarbinnen mensen heel verschillende doelen nastreven. Bij Kaartje2go kun je een coachingskaart versturen! Heb je bijvoorbeeld een collega die wel een complimentje verdiend? Stuur dan een leuke coachingskaart als deze!

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9240 beoordelingen