Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Een tegeltje van jouw kaart

Tegeltjes

Heb je een mooie kaart gemaakt voor een speciaal moment? Of staat er een prachtige foto op die je een mooi plekje wilt geven? Bestel dan een tegeltje van de voorkant van jouw kaart! Prachtig voor aan de muur, als herinnering aan een bijzonder moment. 

Bestel bijvoorbeeld een tegeltje van het geboortekaartje van jouw kindje. Dit is ook heel leuk als cadeautje voor opa en oma. Of laat een mooi tegeltje maken van de uitnodiging van jullie huwelijksjubileum

Tegeltjes kun je bestellen van alle vierkante en rechthoekige kaarten. Er zijn (nog) geen langwerpige tegeltjes. 

Zo bestel je een tegeltje

Ga naar ‘Jouw bestellingen’ in je account, zoek de kaart op waar je een tegeltje van wilt bestellen. Klik op ‘bestel dit ontwerp op een poster of tegeltje’ en vervolgens op ‘koop als tegeltje’. 

Een tegeltje bestel je al voor €12,95. De tegeltjes zijn van keramiek. De afbeelding wordt erop gedrukt met een speciale druktechniek, waardoor de kwaliteit heel mooi is. 

Bij jouw tegeltje wordt een haakje geleverd, die je achterop kunt bevestigen en op deze manier het tegeltje aan een spijker of schroef in de muur kunt hangen. 

Als je een tegeltje bestelt, versturen we deze met extra stevige verpakking, zodat het heel blijft tijdens de verzending. 

Heb je vragen over onze tegeltjes? Kijk dan even bij onze meestgestelde vragen.