Kaartje2go gebruikt cookies om winkelen en advertenties persoonlijk te maken. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Meer weten?

Een poster van jouw kaart

Een poster van jouw kaart

Soms verdient een kaartje het om uitvergroot aan de muur te hangen. Daarom kun je bij Kaartje2go een toffe poster laten maken van de voorkant van jouw kaartje. 

Heb je bijvoorbeeld een mooie fotocollage gemaakt van jullie gezin? Dan is het leuk om deze op een poster af te drukken en een mooi plekje in huis te geven. Of als je een feest geeft op locatie, kun je de uitnodiging als poster laten afdrukken en ophangen bij de locatie. Zo weten de gasten gelijk dat ze op de juiste plek zijn.

Posters kun je bestellen van alle kaartformaten. 

Zo bestel je een poster

Ga naar ‘Jouw bestellingen’ in je account, zoek de kaart op waar je een tegeltje van wilt bestellen. Klik op ‘bestel dit ontwerp op een poster of tegeltje’ en vervolgens op ‘koop als poster’. 

Een poster bestel je al vanaf €13,95. Ze worden op dezelfde manier gedrukt als de kaarten en zijn dus van dezelfde hoogwaardige kwaliteit. De posters worden gedrukt op 200 grams papier met satijnglans. Door de satijnglans komen de kleuren van de afbeelding mooi uit. Jouw afbeelding is mooi zichtbaar vanuit alle hoeken en je hebt geen last van lichtreflectie, dit in tegenstelling tot hoogglans papier. 

Het formaat van jouw poster is afhankelijk van de kaartsoort. Er zijn 3 formaten posters:

  • 40x40cm (vierkante kaart)
  • 42x30cm - A3 (rechthoekige kaart)
  • 22x53cm (langwerpige kaart)

Heb je vragen over onze posters? Kijk dan even bij onze meestgestelde vragen