Hoe werkt het bestellen van cadeaus?

Wil je iemand feliciteren met een bijzonder moment? Bestel dan een fles wijn bij je kaart! We hebben verschillende hoogwaardige wijnen geselecteerd, zodat er altijd wel een wijn tussen zit die bij de ontvanger past.  Hieronder leggen we precies uit hoe je een cadeau bestelt bij je kaart.

Een cadeau bestellen bij je kaart

Een cadeau bij je kaart bestellen is erg eenvoudig. Met een paar extra klikken is er dus een leuke verrassing onderweg om een jubileum, nieuwe baan of verloving te vieren!

1. Maak je kaart

Maak als eerste een kaart. Kies je favoriete kaart, voeg eventueel een foto en figuren toe en schrijf een leuke tekst. Verstuur de kaart vervolgens rechtstreeks naar de ontvanger. Wil je het cadeau en de kaart persoonlijk geven? Vul dan je eigen adres in. 

2. Kies je cadeau

Nadat je de papiersoort van je kaart hebt gekozen, krijg je automatisch de optie om een cadeau toe te voegen. Kies vervolgens de wijn  die het beste bij de ontvanger past. Je leest meer over de verschillende soorten op onze pagina met wijnen.

3. Plaats je bestelling

Nadat je het cadeau gekozen hebt, kies je de verzenddatum. Zet je kaart en het cadeau bijvoorbeeld klaar voor verzending op een specifieke datum. Doorloop vervolgens het betaalproces en je bestelling is geplaatst! Bestel je het cadeau op werkdagen voor 20:00 uur? Dan verzenden we het dezelfde dag nog. 

Wijn bestellen bij je kaart

Wil je een fles wijn meebestellen bij je kaart? Maak dan eerst een kaart uit de categorie Felicitatiekaarten of Verjaardagskaarten en stuur deze rechtstreeks naar de ontvanger. Nadat je de papiersoort hebt gekozen, kun je een cadeau toevoegen aan je bestelling. Je hebt de keuze uit rode wijn, witte wijn, rosé en prosecco. Kies vervolgens de verzenddatum en doorloop het betaalproces om je bestelling af te ronden. Als je op werkdagen voor 20:00 uur bestelt, dan verzenden we je cadeau dezelfde dag nog. We versturen de wijn met de pakketpost van Postnl. En om precies te weten of de ontvanger jouw cadeau gekregen heeft, ontvang je ook een Track & Trace code. De wijn wordt trouwens verstuurd in een wijndoos, met hieromheen een verpakkingsdoos. Zo is je cadeau goed beschermd! Je gemaakte kaart zit samen met de fles wijn in de wijndoos. 

Vragen? Neem contact op

Heb je een vraag over het bestellen van een cadeau bij je kaart? Bekijk onze meestgestelde vragen over cadeaus bestellen of neem contact op met ons klanttevredenheidsteam. We helpen je graag!