Valentijn 7 februari 2019

Originele valentijnskaarten voor jouw valentijn

Iets wat niet mag ontbreken op Valentijnsdag is een lieve valentijnskaart! Het is dan ook elk jaar weer geweldig om een liefdesverklaring te sturen naar je liefje. Maar een kaartje kiezen uit al die leuke valentijnskaarten kan nog best lastig zijn. Dat was voor ons een goede reden om onze meest originele valentijnskaarten voor je te verzamelen. Op deze manier bepaal je heel gemakkelijk welke kaart bij jouw valentijn past!

Valentijnskaart met foto

Betuig je liefde met een valentijnskaart met foto

Als je samen met je geliefde al een hele collectie foto’s hebt, dan is het leuk om een valentijnskaart met foto’s te maken. Maak bijvoorbeeld een leuke fotocollage kaart of ga voor een valentijnskaart met 1 foto. Zo maak je een heel unieke kaart die vast nog lang op een prominente plek in huis staan. Maak je kaart in onze kaartmaker zoals jij wilt en schrijf er bijvoorbeeld in wat je samen wilt doen op Valentijnsdag! Tip: Een kaart met foto wordt het mooiste als je de papiersoort glans kiest.

Originele valentijnskaarten

Leuke valentijnskaarten met zijn of haar naam

Lijkt het je leuk om je valentijnskaart persoonlijk te maken? Kies dan een valentijnskaart met de naam van je geliefde op de voorkant! Onze kaarten zijn zelfs allemaal aan te passen naar je eigen smaak. Verander bijvoorbeeld het lettertype en de letterkleur, of ga voor een andere achtergrond. En met zijn of haar naam op de voorkant weet je valentijn direct dat het menens is tussen jullie! Wil je je valentijnskaart dit jaar trouwens extra speciaal maken? Kies dan een valentijnscadeau bij je kaart, zoals een fles wijn of bier, chocola of een cadeaubon!

Grappige valentijnskaarten

Valentijnskaart met een grappige tekst

Superleuk en lekker luchtig: een valentijnskaart met een grappige tekst! Veel mensen vinden romantiek maar niks. Een grappige valentijnskaart valt dan vaak wel in de smaak. Een valentijnskaart voor een man is tussen deze kaarten vaak dan ook zo gevonden. Nog een voordeel: jij hoeft je niet uit te sloven voor een mooie tekst. Natuurlijk kun je ook gewoon inspiratie opdoen bij onze teksten voor op een valentijnskaart of deze 14 gedichten over de liefde.

Lieve Willem,

Zullen we dit jaar weer verdwalen op vakantie, ruziemaken om de afwas en weer heel veel fijne tijden beleven samen? Ik hou van jou!

Liefs van je aanbidder Emma

Valentijnskaart voor dochter, moeder of beste vriendin

Je moeder, dochter of beste vriendin verrassen met een valentijnskaart

Naast een partner zijn er natuurlijk nog veel meer mensen om te verrassen met valentijn! Stuur je moeder, dochter of beste vriendin bijvoorbeeld een lieve kaart en vertel haar hoeveel je van haar houdt. Zet er een leuke tekst op of schrijf een gedichtje.

Valentijnskaart op de deurmat

Als je een van deze originele valentijnskaarten kiest, weet je zeker dat je valentijn een onvergetelijke dag heeft! Door jouw lieve kaart weet je geliefde of dierbare namelijk meteen dat hij of zij veel voor jou betekent. Het is trouwens ook leuk om je valentijn te verrassen met een leuk cadeau! In ons artikel Wat te geven als valentijnscadeau? lees je waar je je geliefde blij mee maakt.

Ook interessant voor jou: