Valentijn
Blog Artikelen Valentijn Leuke valentijnskaarten voor jouw valentijn
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst op 07-02-2019
 

Leuke valentijnskaarten voor jouw valentijn

Als er iets bij Valentijnsdag hoort, dan is het toch wel een lieve valentijnskaart. Elk jaar is het dan ook weer een feestje om een valentijnskaart te sturen naar je (geheime) liefde. Toch is het best moeilijk om een valentijnskaart te kiezen die bij jouw valentijn past. Wij hebben daarom een aantal leuke valentijnskaarten voor je op een rijtje gezet. Je bepaalt zo gemakkelijk welke kaart je leuk vindt of doet inspiratie op voor de juiste stijl. Lees verder voor onze tips!

Valentijnskaart met foto

Betuig je liefde met een valentijnskaart met foto

Als je samen met je geliefde al veel hebt gezien van de wereld, dan is het leuk om een valentijnskaart met foto’s te maken. Maak bijvoorbeeld een leuke fotocollage kaart of ga voor een valentijnskaart met 1 foto. Zo maak je een heel unieke kaart die vast nog lang op een prominente plek in huis staan. Maak je kaart in onze kaartmaker zoals jij wilt en schrijf er bijvoorbeeld in wat je samen wilt doen op Valentijnsdag! Tip: Een kaart met foto wordt het mooiste als je de papiersoort glans kiest.

Valentijnskaart met naam

Leuke valentijnskaarten met zijn of haar naam

Lijkt het je leuk om je valentijnskaart persoonlijk te maken? Kies dan een valentijnskaart met de naam van je geliefde op de voorkant! Onze kaarten zijn zelfs allemaal aan te passen naar je eigen smaak. Verander bijvoorbeeld het lettertype en de letterkleur, of ga voor een andere achtergrond. En met zijn of haar naam op de voorkant weet je valentijn direct dat het menens is tussen jullie! Wil je je valentijnskaart dit jaar trouwens extra speciaal maken? Kies dan een cadeau bij je valentijnskaart, zoals een fles wijn of bier, chocola of een cadeaubon!

Grappige valentijnskaart met humor

Valentijnskaart zonder romantiek en zoetigheid

Veel mensen hebben niet zoveel met Valentijnsdag, of houden niet van het gezwijmel en de romantische teksten. Stuur je valentijn daarom een leuke valentijnskaart met humor, want dat kan je geliefde vast wél waarderen! Weet je niet zo goed wat je in de valentijnskaart moet schrijven? Gebruik onderstaande tekst of lees ons artikel Valentijnskaart: wat zet je erin?

Lieve Willem,

Zullen we dit jaar weer verdwalen op vakantie, ruziemaken om de afwas en weer heel veel fijne tijden beleven samen? Ik hou van jou!

Liefs van je aanbidder Emma

Valentijnskaart voor moeder of vriendin

Je vriendin of moeder verrassen met een valentijnskaart

Naast een partner zijn er natuurlijk nog veel meer mensen om te verrassen met valentijn! Stuur je moeder of beste vriendin bijvoorbeeld een lieve kaart en vertel haar hoeveel je van haar houdt. Zet er een leuke tekst op, schrijf een gedichtje of kies een van onze teksten en gedichten voor op een valentijnskaart!

Lieve valentijnskaart met dieren

Wat is er nu schattiger dan een dier op je valentijnskaart? Als je geliefde dieren leuk vindt, dan is het een goed idee om een valentijnskaart met dieren te sturen. Kies daarbij voor een mooie papiersoort als oudhollands of mat en schrijf een tekst waarin je laat weten dat je gek bent op je partner! Ben je van plan om je liefje te verrassen op Valentijnsdag? Schrijf dan ook in de kaart wat de dresscode is voor jullie valentijnsdate.

Valentijnskaart op de deurmat

Als je een van deze leuke valentijnskaarten kiest, weet je zeker dat je valentijn een onvergetelijke dag heeft! Door jouw lieve kaart weet je geliefde of dierbare namelijk meteen dat hij of zij veel voor jou betekent. Het is trouwens ook leuk om je valentijn te verrassen met een leuk cadeau! In ons artikel Wat te geven als valentijnscadeau? lees je waar je je geliefde blij mee maakt.

Samenvatting
De leukste valentijnskaart voor jouw valentijn
Titel artikel
De leukste valentijnskaart voor jouw valentijn
Omschrijving
Wil je jouw valentijn graag een valentijnskaart sturen, maar weet je niet zo goed welke kaart je moet kiezen? Kaartje2go zette 5 heel verschillende valentijnskaarten voor je op een rijtje, zodat je gemakkelijk bepaalt welke kaart bij jouw valentijn past!
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
Gratis kaart!
Deel dit artikel
 
 
Gerelateerde artikelen
Valentijn

Valentijn en single: zo heb je een leuke dag!

Op 14 februari is het weer zover: de rode rozen zijn niet aan te slepe...

Lees verder
Valentijn

Wat te geven als valentijnscadeau?

Het is bijna Valentijnsdag, dé dag om jouw geliefde te verrassen met ...

Lees verder
Inspiratie en tips ontvangen?