Trouwen
Blog Artikelen Trouwen De leukste trouwkaarten trends van dit moment!
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst op 30-09-2018
 

De leukste trouwkaarten trends van dit moment!

Voor je bruiloftsgasten begint het feest al wanneer ze je trouwkaart in handen hebben! Kies daarom een huwelijksuitnodiging die helemaal bij jullie stijl en bruiloftsthema past. De trends van dit moment zijn heel uiteenlopend en gaan van eenvoudig tot speels en fleurig! Wij hebben de 5 leukste trouwkaarten trends voor 2018 voor je verzameld en vertellen je erover.

Trouwkaarten trends botanische trouwkaarten

1. Fleurige botanical en bohemian trouwkaarten

Botanical trouwkaarten en bohemian trouwkaarten zijn al een tijdje in en deze trouwkaarten trend breidt zich qua details steeds verder uit! Subtiele blaadjes en grote bladeren worden nu afgewisseld met fleurige boeketten en bloemenkransen. De hoofdkleuren zijn vooral olijfgroen en wit, wat de uitnodiging voor jouw botanical of bohemian wedding erg stijlvol maakt!

Langwerpige trouwkaarten

2. Trouwkaarten trend: langwerpige kaarten

Wil jij je bruiloftsgasten uitnodigen met een bijzondere uitnodiging? Kies dan voor een langwerpige trouwkaart! Langwerpige kaarten kun je als enkele of dubbele kaart bestellen en zijn een leuke afwisseling op het normale formaat trouwkaarten. Ga bijvoorbeeld voor een langwerpige kaart met foto, met mooie illustraties of met geometrische vormen. Maak jouw huwelijksuitnodiging daarbij helemaal af met een sluitzegel op je envelop.

Trouwkaarten trends: Fotocollage trouwkaarten

3. Trouwkaarten met foto voor een persoonlijke uitnodiging

Ga je een loveshoot doen en wil je deze foto’s graag gebruiken op je trouwkaart? Kies dan voor fotocollage trouwkaarten! Op dit moment zijn de trouwkaarten met fotocollage in combinatie met stijlvolle typografie een van de populairste trouwkaarten trends. Ook zien we botanische elementen en de kleuren goud en wit veel terug in trouwkaarten met foto’s. Een fotocollage trouwkaart geeft met weinig woorden al veel sfeer, zodat de ontvanger echt enthousiast raakt over jullie mooiste dag.

Trouwkaart met goud

4. Wit met gouden accenten op je trouwkaart

Een bruiloft met goud als themakleur introduceer je in stijl met trouwkaarten met wit en goudaccenten! De goudaccenten zien we voornamelijk terug in subtiele details, zoals in de tekst, in hartjes of in kleine illustraties. Ook zijn de kaarten met gouden hartjesregen, confetti en donkerblauw met goud stijlvolle opties om uit te kiezen! Als je deze trouwkaarten extra luxe wilt maken, dan kun je een mooie papiersoort als linnen of oud-Hollands toevoegen.

Trouwkaarten trends: waterverf trouwkaarten

5. Trouwkaarten met waterverf als achtergrond of illustratie

Ben jij op zoek naar een trouwkaart met speels gekleurde accenten? Dan passen trouwkaarten met waterverf vast goed bij jouw stijl! Op dit moment zien we heel veel trouwkaarten met waterverf als achtergrond in combinatie met de botanische look, maar ook trouwkaarten met echte aquarel illustraties. Mooie typografie maakt deze trouwkaarten helemaal af!

Trouwkaarten trends 2018

Over het algemeen zien we dus veel stijlvolle kaarten met groen, wit, bloemen en goudaccenten. Daarbij geldt bij veel designs nog steeds dat less = more! Met een subtiele trouwkaart creëer je dus al snel een luxe uitstraling. Samen met een mooie papiersoort en een bijpassende sluitzegel wordt jouw trouwkaart een feestje om te openen voor je gasten! Wil je meer weten over het maken van trouwkaarten? Lees dan ons artikel How to: Hoe maak je een trouwkaart?

Samenvatting
De leukste trouwkaarten trends van dit moment!
Titel artikel
De leukste trouwkaarten trends van dit moment!
Omschrijving
Voor je bruiloft kies je natuurlijk een trouwkaart die helemaal bij jullie stijl past. Wij hebben daarom de 5 leukste trouwkaarten trends voor je verzameld.
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
Deel dit artikel
 
 
Gerelateerde artikelen
Trouwen

Trouwen in een kasteel: de 7 mooiste kastelen!

Trouwen in een kasteel is de meisjesdroom van veel vrouwen. Je voelt j...

Lees verder
Trouwen

Hippe trends voor jullie perfecte trouwkaart

Jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd met dit fantastische nieu...

Lees verder
Inspiratie en tips ontvangen?