Kerst 20 oktober 2018

De leukste kerstshows en concerten van 2018

Kerst shows en concerten 2018

Kerst vieren we gelukkig niet alleen maar op eerste en tweede kerstdag. In heel december zijn er namelijk leuke dingen om te doen voor kerst. Wat dacht je van een mooi kerstconcert of een spectaculaire kerstshow bezoeken rond kerst 2018? Snuif gezellig samen met familie en vrienden de kerstsfeer op en kom helemaal in de kerststemming. Wij verzamelden de 7 kerstshows en kerstconcerten 2018 die echt de moeite waard zijn en vertellen waarom je ze niet mag missen!

Wil je weten wanneer de kerstshows bij tuincentra als Intratuin en Tuinland weer te bewonderen zijn? Lees dan ons artikel Wanneer liggen de kerstcollecties van 2018 in de winkels?

1. The Christmas Show 2018: kerstshow in de Ziggo Dome

Kerstmis vier je met het hele gezin op sprookjesachtige wijze bij The Christmas Show 2018! Deze kerstshow voor alle leeftijden gaat dit jaar over het bekende sprookje Assepoester, dat bewerkt is tot een voorstelling vol kerstmagie. Je kunt dan ook heel veel bekende kersthits verwachten. De cast bestaat daarbij uit bekende namen, zoals Carlo Boszhard, Fred van Leer en Pip Pellens. De kerstshow 2018 vindt plaats in de Ziggo Dome op zaterdag 22 en zondag 23 december 2018.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €52, via www.christmasshow.nl.

2. Oudejaarsconference 2018 met Marc-Marie Huijbregts

Zit jij elk jaar op 31 december klaar voor de oudejaarsconference? Bezoek deze dan eens live in het theater! Dit jaar mag cabaretier en acteur Marc-Marie Huijbregts het jaar op de hak nemen met zijn show Onderweg naar morgen. De oudejaarsconference bestaat al sinds 1954 en cabaretiers als Youp van ‘t Hek, Claudia de Breij en Dolf Jansen gingen Marc-Marie Huijbregts al voor. Van oktober t/m december 2018 speelt Marc-Marie Huijbregts zijn voorstelling in diverse theaters in Nederland. De oudejaarsconference wordt op 31 december 2018 live uitgezonden bij BNNVARA.

3. Kerst met de Zandtovenaar 2018 in Meppel

De geboorte van Jezus staat voor veel mensen centraal met kerst. Tijdens de kerstshow Kerst met de Zandtovenaar wordt dit bijbelverhaal uitgebeeld in zand! Zandtovenaar Gert van der Vijver vertelt met zijn prachtige zandtekeningen het kerstverhaal, waarbij hij ondersteund wordt door Nederlandse artiesten die popliedjes en kerstklassiekers vertolken. Kerst met de Zandtovenaar 2018 vindt op donderdag 13 december 2018 plaats op het Kerkplein in Meppel. De toegang is gratis, maar wees wel op tijd voor een mooie plek. Houd voor de aanvangstijd de Instagrampagina van de Zandtovenaar in de gaten. Kerst met de Zandtovenaar wordt tijdens de kerstdagen uitgezonden door KRO-NCRV op NPO Zapp en NPO 1.

4. Mariah Carey All I Want For Christmas Is You kerstconcert 2018

Staat het nummer All I Want for Christmas van Mariah Carey al jaren tussen jouw favoriete kerstnummers en wil je Mariah eindelijk eens die hoge noten in het echt horen zingen? Bezoek dan op donderdag 13 december 2018 haar All I Want For Christmas Is You kerstconcert. In de Ziggo Dome vertolkt ze haar klassieke hits en de mooiste kerstnummers, zodat je half december al helemaal in de kerststemming komt.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €46,20, via Mojo Concerts.

5. Kerst met Sela: christelijk kerstconcert 2018

Ook bij de christelijke band Sela staat de geboorte van Jezus centraal met kerst. Sela staat bekend om haar christelijke liedjes van nu, maar tijdens de kerstconcerten 2018 vertolken ze oude kerstliedjes. Natuurlijk doet de populaire groep dit wel op haar manier en met een heel eigen geluid. De concerten vinden plaats in verschillende plaatsen in Nederland. Wees er snel bij, want de eerste 3 concerten zijn al uitverkocht!

Kaarten kosten €21,50 voor volwassenen en €14,50 voor kinderen t/m 13 jaar en zijn verkrijgbaar via de website van Sela.

6. O’G3NE A Magical Christmas In Concert 2018

Kun jij blijven luisteren naar meidengroep O’G3NE en wil je hun magische stemmen live horen rond kerst? Ga dan naar O’G3NE A Magical Christmas In Concert in het Kurhaus in Scheveningen! Samen met een live band brengen ze de mooiste kersthits van vroeger en nu in de prachtige setting van het Kurhaus. De eerste concerten waren in een mum van tijd uitverkocht en daarom zijn er direct 2 nieuwe concerten toegevoegd.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €54,50, via Ticketpoint.

7. Holland Zingt Kerst in Ahoy Rotterdam

Op vrijdag 21 december 2018 wordt Ahoy Rotterdam de grootste kerstkroeg van Nederland tijdens Holland Zingt Kerst! Artiesten als Xander de Buisonjé, Anita Meyer en Trijntje Oosterhuis zingen heel veel kersthits waar je lekker hard bij mee mag zingen. Holland Zingt Kerst brengt je dus een onvergetelijke avond vol kerst en gezelligheid.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €31,40, via www.hollandzingtkerst.nl.

Leukste kerstshows en kerstconcerten 2018

Met deze kerstshows en kerstconcerten 2018 wordt Kerstmis dit jaar sowieso erg sfeervol. Wil je meer feestelijke dingen doen in de kerstvakantie? Bezoek dan een van de leukste kunstijsbanen van Nederland of houd een marathon kerstfilms kijken met onze aanraders!

Ook interessant voor jou: