Jubileum 17 oktober 2011

Fotokaart-idee: 12,5 jaar getrouwd!

Inspiratie
Fotokaarten zijn de leukste kaarten om te maken, persoonlijker kan bijna niet! De mogelijkheden zijn dan ook oneindig. Kaartje2go helpt je daarom op weg met originele foto-ideeën. Elke week vind je hier een nieuw idee om je fotokaart nóg leuker te maken!

Alweer 12,5 jaar getrouwd!
Zijn jullie 12,5 jaar getrouwd en geven jullie een feestje? Dan ben je vast opzoek naar een originele uitnodiging. Een uitnodiging met jullie eigen foto is natuurlijk erg leuk. Hebben jullie kinderen? Dan kun je die op een ludieke manier bij de foto betrekken! Bekijk onderstaande foto maar eens.

Bron: homestoriesatoz.com

Uitvoering
De voorbeeldfoto is gemaakt bij een schuurtje. Dit hoeft natuurlijk niet, je bent hier natuurlijk helemaal vrij in. Het effect dat de kinderen uit het raam kijken en papa en mama zien zitten is erg leuk en eenvoudig na te maken. Jullie hebben wel iemand nodig die de foto kan maken. Laat altijd meerdere foto’s maken, zodat je later uit de gemaakte foto’s kan kiezen.

Eindresultaat
Zit er een leuke foto tussen? Upload de foto dan in de kaartmaker van Kaartje2go. Je kunt nu aan de slag met het ontwerpen van je eigen uitnodiging.

Fotokaarten maak je zó, bij Kaartje2go!