Feestdagen
Blog Artikelen Feestdagen Valentijnsdag: 5 ideeën om je liefje te verrassen
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst op 07-02-2018
 

Valentijnsdag: 5 ideeën om je liefje te verrassen

Valentijnsdag is dé dag om de liefde te vieren. Want door elkaar wat extra aandacht te geven, word je weer bewust van hoe fijn het is om samen te zijn! Verras jouw geliefde daarom met een leuke belevenis of een onverwacht cadeautje. Weet je niet goed hoe of waarmee je je partner blij maakt? Kaartje2go verzamelde 5 leuke manieren om je liefje te verrassen, zodat je Valentijnsdag 2018 onvergetelijk maakt!

Valentijnsdag in een andere stad

Valentijnsdag vieren in een andere stad

Valentijnsdag vier je op een originele manier in een voor jullie onbekende stad! Hiervoor hoef je niet per se een overnachting te boeken, want een avondje samen weg is vaak al heel leuk. Neem je partner onverwacht mee naar een leuk stad en ga uit eten, bezoek de bioscoop of het theater en drink daarna nog een drankje samen. Door de onbekende stad voelt het misschien zelfs alsof het een eerste date is!

Cosy valentijn activiteiten: afhaalmaaltijd tijdens een serie

Is je partner gek op een specifiek afhaalgerecht en bestelt hij of zij dit eigenlijk het liefst elke avond? Verras je partner tijdens Valentijnsdag 2018 met zijn of haar favoriete afhaalmaaltijd en maak er samen een gezellige avond van. Zet je woonkamer of slaapkamer vol met kaarsjes, start de Netflix-serie die jullie altijd kijken en vier Valentijnsdag op jullie eigen manier!

Diner op Valentijnsdag

Doe een huwelijksaanzoek op Valentijnsdag!

Een huwelijksaanzoek op Valentijnsdag is natuurlijk de ultieme verrassing. Zijn jullie eraan toe om te trouwen en heeft je partner al een paar keer gehint op een aanzoek? Koop dan een mooie ring voor je geliefde en bedenk hoe jij de dag of avond wilt invullen. Organiseer bijvoorbeeld een romantische avond voor jullie tweeën of huur een vliegtuig in die de vraag achter zich meesleept terwijl jullie toevallig net een wandeling maken. Wil je nog meer originele ideeën om je geliefde de grote vraag te stellen? Lees ons artikel met originele huwelijksaanzoeken!

Zet je liefde op de kaart met een lieve valentijnskaart

Op Valentijnsdag doet een klein gebaar vaak meer dan een enorm valentijnscadeau. Stuur je geliefde daarom voor valentijn 2018 een leuke valentijnskaart met een persoonlijke tekst! Doe inspiratie op in ons artikel met de leukste valentijnskaarten en kies jouw favoriete kaart. Schrijf er vervolgens je eigen gedicht op of haal inspiratie uit ons artikel over wat je in een valentijnskaart zet. En je maakt je valentijnskaart extra opvallend met een luxe papiersoort en ons supergrote formaat.

Valentijnsdag laat bloemen bezorgen op haar werk

Drukke Valentijnsdag: bloemen bezorgen op haar werk

Vieren je partner en jij Valentijnsdag niet doordat jullie het te druk hebben? Laat dan een grote bos bloemen door een bloemist bezorgen op haar werk! Kies een mooie bos uit met haar favoriete soort bloemen, geef het adres van haar werk op en doe er een kaartje bij met je naam, een lieve boodschap of alleen je initialen. Op haar werk zal ze dit cadeau niet verwachten en daarom is zo’n valentijnscadeau extra leuk om te krijgen.

Vier de liefde!

Valentijn 2018 wordt met deze tips een onvergetelijke dag! Want door elkaar in het midden van de week wat extra aandacht te geven, blijf je elkaar verrassen en vier je de liefde! Hoe verras jij je geliefde deze Valentijnsdag? Laat het ons weten in een reactie!

Samenvatting
Valentijnsdag: 5 ideeën om je liefje te verrassen
Titel artikel
Valentijnsdag: 5 ideeën om je liefje te verrassen
Omschrijving
Vier de liefde op Valentijnsdag en verras jouw geliefde met een leuk avondje uit of een klein cadeautje. Weet je niet goed hoe je het aan moet pakken? Kaartje2go verzamelde 5 leuke manieren om je liefje te verrassen, zodat je Valentijnsdag 2018 onvergetelijk maakt!
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
Deel dit artikel
 
 
Gerelateerde artikelen
Feestdagen

Valentijnsdag 2018: wat te doen op 14 februari?

Valentijnsdag is de dag om een beetje extra aandacht aan elkaar te gev...

Lees verder
Feestdagen

Wat zet je op een nieuwjaarskaart?

Een nieuw jaar vraagt om mooie wensen voor familie en vrienden! Een he...

Lees verder
Inspiratie en tips ontvangen?