Feestdagen
Blog Artikelen Feestdagen Leuke valentijnskaarten voor jouw valentijn
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst 05-02-18
 

Leuke valentijnskaarten voor jouw valentijn

Een valentijnskaart sturen is elk jaar weer een feestje. Het kiezen van de kaart, de tekst die je schrijft en de reactie van de ontvanger dragen allemaal bij aan de magie van Valentijnsdag. Helaas is het vinden van een toepasselijke valentijnskaart voor jouw valentijn nog niet zo makkelijk. Gelukkig vind je bij Kaartje2go heel veel leuke valentijnskaarten. We hebben 5 heel verschillende valentijnskaarten voor je op een rijtje gezet, zodat je gemakkelijk bepaalt welke kaart bij jouw valentijn past!

Leuke valentijnskaarten met naam

Leuke valentijnskaarten met naam

Als jouw valentijn niet zo van poespas houdt, dan is deze valentijnskaart perfect voor hem of haar! Deze kaart zegt namelijk precies waar het op staat: jij houdt van de ontvanger en hij of zij mag dat weten! Deze kaart is extra persoonlijk, want je kunt op de voorkant de naam van de ontvanger veranderen. Ga je je geliefde verrassen op Valentijnsdag? Zet dan bijvoorbeeld in de kaart wat de dresscode is voor jullie dag of avond samen! En als je je valentijnskaart extra luxe wilt maken gebruik je een mooie papiersoort als linnen.

Leuke valentijnskaarten met foto

Zet je liefde op de kaart met een valentijnskaart met foto!

Heb je veel leuke dingen meegemaakt met je geliefde en heb je veel foto’s van jullie tweeën? Zet je liefde dan op de kaart met een persoonlijke valentijnskaart met foto! Deze kaart is helemaal uniek en krijgt vast een centrale plek in huis. Voeg er in onze kaartmaker een aantal leuke figuren aan toe en zet in de kaart wat je samen wilt gaan doen op Valentijnsdag! Met onze papiersoort glans komen je foto’s trouwens het beste tot hun recht.

Leuke valentijnskaarten met humor

Valentijnskaart zonder zoete kleurtjes en gezwijmel

Veel mannen hebben het niet zo op de zoete kleuren en teksten voor Valentijnsdag. Verras jouw lover of vriend daarom met een van leuke valentijnskaarten met humor! Deze kaart met een groot stuk chocoladetaart is juist niet romantisch, wat jouw wederhelft vast kan waarderen. Lees ons artikel over wat je in een valentijnskaart schrijft of gebruik de volgende tekst.

Lieve Willem,

Je weet dat ik chocola ontzettend lekker vind, maar jij bent nog zoveel lekkerder! Wil jij mijn valentijn zijn?

Liefs van je aanbidder Emma

Leuke valentijnskaarten voor je vriendin of moeder

Valentijnskaart voor je vriendin of moeder

Jouw valentijn hoeft niet per se je partner te zijn, want je kunt natuurlijk ook je beste vriendin of je moeder vertellen hoeveel je van haar houdt. Kies bijvoorbeeld deze valentijnskaart met een hartvormige wereld en laat haar weten hoeveel ze voor je betekent. Schrijf een leuk tekstje, een eigen gedicht of kies een van onze eigen leuke teksten en gedichten voor op een valentijnskaart!

Schattige valentijnskaart met dieren

Dieren zijn lief en schattig en daarom perfect voor op een valentijnskaart. Als jouw partner gek is op dieren, dan geef je hem of haar natuurlijk een valentijnskaart met dieren. Van een valentijnskaart met een beer of hond smelt jouw geliefde vast spontaan! Kies een mooie papiersoort als mat of oudhollands voor de finishing touch en schrijf een lieve tekst waarin je laat weten dat je helemaal weg bent van je partner!

Lieve valentijnsgroet

Met een van deze leuke valentijnskaarten bezorg je jouw valentijn een memorabele Valentijnsdag! Want door jouw valentijnskaart weet je partner of dierbare direct dat hij of zij heel veel voor je betekent. Welke valentijnskaart stuur jij naar je valentijn? Laat ons weten wat jouw favoriet is!

Samenvatting
De leukste valentijnskaart voor jouw valentijn
Titel artikel
De leukste valentijnskaart voor jouw valentijn
Omschrijving
Wil je jouw valentijn graag een valentijnskaart sturen, maar weet je niet zo goed welke kaart je moet kiezen? Kaartje2go zette 5 heel verschillende valentijnskaarten voor je op een rijtje, zodat je gemakkelijk bepaalt welke kaart bij jouw valentijn past!
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
 
Gerelateerde artikelen
Feestdagen

Checklist voor Oud en Nieuw

Een handige checklist voor oud en nieuw Staat oud en nieuw alweer voor...

Lees verder
Feestdagen

Checklist voor het Paasfeest

Een handige checklist voor het Paasfeest De paasdagen zijn voor ieder ...

Lees verder

Reageren

Inspiratie en tips ontvangen?