Feest
Blog Artikelen Feest Onze designers: Zus&ik!
Door: Kaartje2go
Functie: Blogger
Geplaatst 01-06-17
 

Onze designers: Zus&ik!

Je ziet ontzettend veel prachtige kaarten op onze website. Maar wie maken al deze kaarten? Wij werken samen met meer dan 100 freelance designers die hun werk bij ons verkopen. In deze rubriek laten ontwerpers iets meer van zichzelf zien. Deze keer: Zus&ik!

Wie is Zus&ik?

Zus&ik is het designerduo Anne & Ati van Twillert. De tweeling werkt nu 11 jaar samen. Ze ontwerpen wenskaarten, trouwkaarten, uitnodigingen en geboortekaartjes voor verschillende online kaarten bedrijven, zoals Kaartje2go. Tevens ontwerpen en illustreren de zussen (kinder)boeken. Naast hun werk als designer zijn Anne en Ati beide beeldend kunstenaar en werken ze aan toffe projecten.

Na de studie aan de kunstacademie zijn de zussen samen met 2 andere meiden een ontwerpstudio begonnen. Na een aantal jaar besloten ze met z’n tweetjes verder te gaan. Daarom moest er een andere originele naam komen die klopte. Dat werd Zus&ik!

Inspirerende ideeën

Alle ideeën die ze hebben, kunnen ze kwijt in hun werk. Mooi is dat ze er mensen ontzettend blij mee kunnen maken en soms zelfs ontroeren.

“Het is een verrijking om samen te kunnen werken, iemand te hebben waarmee je je werk kunt bespreken”. Anne en Ati begrijpen elkaars werk en vullen elkaar aan. Inspiratie halen Anne en Ati uit de gehele omgeving. hun eigen kinderen, in huis, Instagram, tijdschriften als Flow, Pinterest, Ameland, de natuur en mensen om hen heen.

Ontwerpen van uitnodigingen kinderfeestje

Op de vraag hoe ze vinden om uitnodigingen voor een kinderfeestje te ontwerpen zeggen ze: “Kinderfeest uitnodigingen ontwerpen vinden we geweldig!” Deze kaarten mogen vaak vrolijk en gekleurd zijn en Zus&ik kan gebruik maken van haar eigen assortiment kinderportretten (eigen kinderen), die mede tot stand is gekomen door vriend en fotograaf Ronald Zijlstra te Groningen. Daarnaast heeft het duo een eindeloze hoeveelheid illustraties gemaakt.

De stijl van de kinderfeestjes uitnodigingen van Zus&ik kan je omschrijven als eigen, sprankelend, vrolijk, duidelijk, fris en een vleugje stoer.

Brainstorm tot uitvoering

Voordat er nieuwe kinderfeest uitnodigingen op Kaartje2go geplaatst worden, houdt Zus&ik een brainstorm voor een nieuwe serie kaarten. “Natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie gezet met de Moccamaster :-)”

Naar aanleiding van de brainstorm en snelle schetsfase, maken en verzamelen ze de foto’s en illustraties die nodig zijn voor de nieuwe ontwerpen. De eerste ontwerpfase is altijd in Photoshop en/of Indesign. Daarna wordt de uitnodiging verder in elkaar gezet op het Kaartje2go account.

Bestsellers van Zus&ik

Een aantal kaarten van Zus&ik springen eruit wat betreft verkoop. De uitnodigingen “Kinderfeestje toverstaf stip” en “Kinderfeestje fotocollage Teun” gaan als een speer! Elke dag worden er meerdere bestellingen gedaan van deze kaartjes.

De favoriet van Zus&ik is nog altijd “Kinderfeestje autobusje Jan”. Deze uitnodiging bestaat al een aantal jaren en is lang de bestseller uitnodiging van Zus&ik geweest. Het autobusje was een tijd erg hip en het geeft een leuk effect om een foto van je kind achter het stuur te plaatsen.

Je favoriete kaartje vinden

De zoektip van Zus&ik: Bekijk de kaarten per categorie en gebruik zoveel mogelijk de filters binnen Kaartje2go, anders zie je door de bomen het bos niet meer, omdat er zoveel verschillende kinderfeestje uitnodigingen bestaan.

Samenvatting
Onze designers: Zus&ik!
Titel artikel
Onze designers: Zus&ik!
Omschrijving
Je ziet ontzettend veel prachtige kaarten op onze website. Maar wie maken al deze kaarten? Wij werken samen met meer dan 100 freelance designers die hun werk bij ons verkopen. In deze rubriek laten ontwerpers iets meer van zichzelf zien. Deze keer: Zus&ik!
Auteur
Publisher Name
Kaartje2go
Publisher Logo
 
 
Gerelateerde artikelen
Feest

7 ideeën voor een onvergetelijk kinderfeestje!

Jouw zoon of dochter is weer een jaar ouder en dat is reden voor een l...

Lees verder
Feest

De juiste kaart voor jouw tuinfeest!

De zomer komt eraan! Veel mensen organiseren dan een culinair feestje...

Lees verder

Reageren

Inspiratie en tips ontvangen?