Ervaringen met beterschapskaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Superblij”

“Bedankt voor de hulp bij het maken van een kaartje!!!! En het resultaat vond ik super. En mijn dochter voor wie het was, die nu van de week het ziekenhuis in gaat, was helemaal superblij!!!! Dit wordt voor mij echt het het begin van een reeks van VELE KAARTEN bij Kaartje2go. En de super aardige hulp door de telefoon vond ik ook heel bijzonder !”

Groetjes Edith

“Beterschapskaartje uit Finland”

“Ik woon nu al weer drie jaar in Finland. Met Kaartje2go stuur ik toch de volgende dag een beterschapskaartje naar mijn vriendin of moeder in Nederland. Superhandig!”

Met vriendelijke groet, Anita

“Zeer tevreden”

“Gisteren is de beterschapskaart per post toegekomen. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en over jullie service.”

Met vriendelijke groeten, Sonja

“Complimentje”

“Even een complimentje voor de kaart! Dat mag ook weleens gezegd worden, mijn dochter zat te smullen, zo mooi vond ze hem. We zullen het doorgeven aan iedereen die het maar horen wil! En we zullen er zeker meer gebruik van maken.”

Vriendelijke groeten, Miranda en Dior

“Heerlijk eenvoudig”

“Wat hebben jullie toch een handige site! Ik gebruik Kaartje2go vooral voor kerstkaarten en uitnodigingen. Maar toen ik op vakantie was en toch een beterschapskaartje wilde sturen, kon dat ook heerlijk eenvoudig. Tot de volgende kaart!”

Met vriendelijke groet, Ans

“Kleine moeite, groot plezier”

“Mijn moeder was superblij met de grote beterschapskaart van de kinderen. Kleine moeite, groot plezier. Kaartje2go staat in mijn favorieten!”

M.v.g. Monique

“Kleine moeite, groot plezier”

“Ik wilde even zeggen dat het maken en versturen superleuk is!!! Mijn dank voor deze mogelijkheid. 'Kleine moeite, groot plezier' gaat in dit geval zeker op.”

Vriendelijke groet, Ge

“Handig”

“Handige site voor beterschapskaartjes hebben jullie. Mijn zus heeft jullie aangeraden. En juist zo'n beterschapskaartje heb je niet altijd in huis. Bovendien zijn jullie prijzen inderdaad heel vriendelijk. Veel succes!”

Hartelijke groet, Alie

“Perfecte oplossing”

“De kaartjes zijn altijd leuk! Ik verstuurde heel vaak kaarten, tot ik door invaliditeit niet meer kan schrijven met de hand. Nu kan ik gewoon online kaarten versturen en kan ik weer naar hartenrust mensen een hart onder de riem gaan steken, feliciteren, sterkte of beterschap wensen enz.! Het kost wel wat meer dan toen ik het met de hand zelf kon doen, maar ik vind het een geweldige oplossing!”

Lous (via Facebook)

“Vanuit buitenland”

“Ik ben heel tevreden over de shop. Voor mij is het een ideale manier om adequaat te kunnen reageren op nieuws dat ik van vrienden hoor waardoor ik een kaartje snel kan sturen (ik woon zelf in het buitenland). Zoals felicitaties voor geboorte en verjaardag, maar ook beterschapskaarten etc. Alleen maar complimenten over de snelheid waarmee de kaartjes verstuurd worden.”

Reactie via eKomi.nl

“Deze houden we erin”

“Dik na zessen de kaart gemaakt en de volgende ochtend al een blije mama die de kaart in het ziekenhuis had ontvangen, zodat zij ook de nieuwe poezenbaby’s kon bewonderen. Mooie kwaliteit kaart en een vriendelijke reactie op mijn complimentje per email. Deze houden we erin!”

Reactie van een klant (via Webwinkelvergelijker.nl)

“Ziekenhuisbed”

“Superleuk die kaartjes van Kaartje2go, om te sturen en om te krijgen. Ik stuur zelf vaak kaartjes via Kaartje2go, maar de afgelopen weken ontvingen wij zelf ook veel kaartjes van jullie voor onze zieke, 2-jarige dochter. Echt gezellig, zo'n stralende lach voor ieder vrolijk kaartje wat aan het ziekenhuisbed werd gebracht!!”

Dorien (via Facebook)

“Grote klasse”

“Mooi dat de kaart voor onze zoon ook is verzonden, we gaan er momenteel heel wat heen nu hij in het ziekenhuis ligt. Wat een uitvinding jullie site en zulke leuke kaartjes /ideeën. Ik zal nog vaak wat gaan versturen, grote klasse!!! En je hoeft de deur niet eens uit. Ga zo door!”

Met vriendelijke groet, Anita

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9621 beoordelingen