Ervaringen met ansichtkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) Kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Groeten, Peter”

“Dit weekend gaan de kaartjes op de post. Ik zal jullie dan ook zeker bij anderen aanbevelen. Als ik zelf weer eens kaartjes ga versturen, dan weet ik waar ik moet zijn. Hou deze goede service vast!!”

Groeten, Peter

“Petra”

“Ik ben erg tevreden over het resultaat van de kaarten die ik heb laten afdrukken, goede kwaliteit en een goede prijs!! Ik zal jullie zeker bij mijn familie en vrienden aanbevelen!”

Petra

“Petra (via Facebook)”

“Dit is echt een superbedrijf. Wat een service en een super snelle levering. Als je ooit kaartjes moet bestellen, moet je het het bij Kaartje2go doen.”

Petra (via Facebook)

“Annelies”

“Zoals wij gewend zijn, zijn de bestelde kaartjes weer helemaal super. Bedankt voor de snelle afhandeling en tot de volgende keer.”

Annelies

“Hartelijke groeten, Karin”

“Hartelijk dank voor de snelle zending! De kaartjes zien er perfect uit. Ik ben er blij mee. De kortingscode bewaar ik voor de volgende keer.”

Hartelijke groeten, Karin

“M.v.g., Romy”

“Wauw, superbedankt! Jullie service is top! Ik zei het ook tegen mijn moeder en die maakt al heel veel ansichtkaarten bij jullie!”

M.v.g., Romy

“Els”

“De bestellingen zijn door mij woensdag j.l. in zeer goede orde ontvangen (dinsdag j.l. besteld!). De kaarten waren weer erg mooi!! Bedankt voor de goede/correcte afwerking en aflevering!”

Els

“Gea”

“Ik heb met je code het kaartje nogmaals verstuurd en nu is hij keurig de volgende dag bezorgd. Dank voor jullie goede service en goede kwaliteit van het product. We zullen er zeker met regelmaat gebruik van maken.”

Gea

“Mvg, Arend”

“Ik gebruik Kaartje2go om gescande ansichtkaarten naar mezelf te sturen. Mooie kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ga zo door!”

Mvg, Arend

“Kathy”

“De kaartjes zijn zojuist in de brievenbus gevallen. Ze zijn verdorie mooi. Hartelijk dank!”

Kathy

“Groeten, Yvonne”

“Wat fijn dat het nog aangepast kon worden, super! Ik heb mijn kaarten vandaag ontvangen en ze zijn weer enorm leuk. Bedankt en tot een volgende keer weer!”

Groeten, Yvonne

“Bedankt, Nancy”

“Ik wil jullie laten weten dat ik héél tevreden ben over de bestelde kaartjes. Op dinsdag zijn ze besteld en op donderdag zijn ze geleverd in België; dus heel snel. In de toekomst zal ik zeker weer gebruikmaken van jullie diensten.”

Bedankt, Nancy

“Met vriendelijke groet, Henk en Shirley”

“Vandaag de kaarten binnengekregen en ik had ze gisteren besteld, dus dat is al heel snel. Ze zien er prachtig uit! Bedankt en zeker tot een volgende keer!”

Met vriendelijke groet, Henk en Shirley

“Groetjes, Jeanette”

“Super, die kaarten! Ik heb veel complimenten gehad!”

Groetjes, Jeanette

“Marianne”

“Bedankt voor de goede service, ik heb heel leuke reacties gehad op het kaartje. Het is echt een heel mooi kaartje en natuurlijk via jullie site voor een betaalbare prijs.”

Marianne

“Groeten, Helma”

“Wat een geweldig leuke site en zo gebruiksvriendelijk!”

Groeten, Helma

“Mevrouw Holtkamp”

“Ik ben 68 jaar, niet meer zo mobiel, en ook niet zo thuis op internet. Maar met jullie site kan ik toch mijn kinderen en kleinkinderen regelmatig een mooie ansichtkaart sturen. Vriendelijk dank daarvoor!”

Mevrouw Holtkamp

“Vriendelijke groet, Esther”

“Kaartje2go.nl staat voortaan in mijn favorieten! Dank jullie wel voor de mooie kaartjes!”

Vriendelijke groet, Esther

“Met vriendelijke groeten, Arthur”

“Vandaag heb ik mijn bestelde kaarten ontvangen. Ik stuur u een bericht, omdat ik graag wil vertellen dat ik ontzettend tevreden ben met het resultaat en de snelle levering. Mijn dank is groot!”

Met vriendelijke groeten, Arthur