Ervaringen met ansichtkaarten

We krijgen vaak leuke reacties van onze klanten. Op deze pagina hebben we een groot aantal ervaringen met (en recensies over) kaartje2go voor je verzameld. Natuurlijk krijgen we ook wel eens klachten. En die lossen we gewoon netjes op, zonder gedoe. Dus als je ooit niet helemaal 101% tevreden bent, laat het ons dan meteen weten. Wij staan voor je klaar!!

“Ontzettend tevreden”

“Vandaag heb ik mijn bestelde kaarten ontvangen. Ik stuur u een bericht, omdat ik graag wil vertellen dat ik ontzettend tevreden ben met het resultaat en de snelle levering. Mijn dank is groot!”

Met vriendelijke groeten, Arthur

“Niet zo thuis op internet”

“Ik ben 68 jaar, niet meer zo mobiel, en ook niet zo thuis op internet. Maar met jullie site kan ik toch mijn kinderen en kleinkinderen regelmatig een mooie ansichtkaart sturen. Vriendelijk dank daarvoor!”

Mevrouw Holtkamp

“In mijn favorieten!”

“Kaartje2go.nl staat voortaan in mijn favorieten! Dank jullie wel voor de mooie kaartjes!”

Vriendelijke groet, Esther

“Enorm leuk!”

“Wat fijn dat het nog aangepast kon worden, super! Ik heb mijn kaarten vandaag ontvangen en ze zijn weer enorm leuk. Bedankt en tot een volgende keer weer!”

Groeten, Yvonne

“Héél tevreden”

“Ik wil jullie laten weten dat ik héél tevreden ben over de bestelde kaartjes. Op dinsdag zijn ze besteld en op donderdag zijn ze geleverd in België; dus heel snel. In de toekomst zal ik zeker weer gebruikmaken van jullie diensten.”

Bedankt, Nancy

“Zien er prachtig uit”

“Vandaag de kaarten binnengekregen en ik had ze gisteren besteld, dus dat is al heel snel. Ze zien er prachtig uit! Bedankt en zeker tot een volgende keer!”

Met vriendelijke groet, Henk en Shirley

“Super”

“Super, die kaarten! Ik heb veel complimenten gehad!”

Groetjes, Jeanette

“Heel mooi kaartje”

“Bedankt voor de goede service, ik heb heel leuke reacties gehad op het kaartje. Het is echt een heel mooi kaartje en natuurlijk via jullie site voor een betaalbare prijs.”

Marianne

“Geweldig leuke site”

“Wat een geweldig leuke site en zo gebruiksvriendelijk!”

Groeten, Helma

“Verdorie mooi”

“De kaartjes zijn zojuist in de brievenbus gevallen. Ze zijn verdorie mooi. Hartelijk dank!”

Kathy

“Origineel”

“Heel erg bedankt voor de snelle service, kwaliteit en lage kosten. Iedereen geniet altijd van onze kaarten die we op jullie site hebben gemaakt. Vooral omdat het zo origineel is met een eigen foto. Ik vind het leuk om te doen en het is nog snel en goedkoop ook. Mijn complimenten.”

Mevr. de Wit

“Ga zo door!”

“Ik gebruik Kaartje2go om gescande ansichtkaarten naar mezelf te sturen. Mooie kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ga zo door!”

Mvg, Arend

“Superbedankt!”

“Wauw, superbedankt! Jullie service is top! Ik zei het ook tegen mijn moeder en die maakt al heel veel ansichtkaarten bij jullie!”

M.v.g., Romy

“Erg mooi!”

“De bestellingen zijn door mij woensdag j.l. in zeer goede orde ontvangen (dinsdag j.l. besteld!). De kaarten waren weer erg mooi!! Bedankt voor de goede/correcte afwerking en aflevering!”

Els

“Goede kwaliteit”

“Ik heb met je code het kaartje nogmaals verstuurd en nu is hij keurig de volgende dag bezorgd. Dank voor jullie goede service en goede kwaliteit van het product. We zullen er zeker met regelmaat gebruik van maken.”

Gea

“Goede service”

“Dit weekend gaan de kaartjes op de post. Ik zal jullie dan ook zeker bij anderen aanbevelen. Als ik zelf weer eens kaartjes ga versturen, dan weet ik waar ik moet zijn. Hou deze goede service vast!!”

Groeten, Peter

“Goede kwaliteit”

“Ik ben erg tevreden over het resultaat van de kaarten die ik heb laten afdrukken, goede kwaliteit en een goede prijs!! Ik zal jullie zeker bij mijn familie en vrienden aanbevelen!”

Petra

“Superbedrijf”

“Dit is echt een superbedrijf. Wat een service en een super snelle levering. Als je ooit kaartjes moet bestellen, moet je het het bij Kaartje2go doen.”

Petra (via Facebook)

“Beste keuze”

“Volgens VARA Kassa is jullie website het meest overzichtelijk. Ik vind jullie prijzen ook het meest overzichtelijk! Bij XXXX.nl betaal ik voor elke kaart weer een andere prijs. Het scheelt soms wel 1 euro per kaart. Ik ben het dus helemaal eens met Kassa. Kaartje2go is de beste keuze!”

Met vriendelijke groet

“Zoals gewend”

“Zoals wij gewend zijn, zijn de bestelde kaartjes weer helemaal super. Bedankt voor de snelle afhandeling en tot de volgende keer.”

Annelies

“Perfect”

“Hartelijk dank voor de snelle zending! De kaartjes zien er perfect uit. Ik ben er blij mee. De kortingscode bewaar ik voor de volgende keer.”

Hartelijke groeten, Karin

Kaartje2go krijgt een 9.6 van 10 uit 9342 beoordelingen