Uitnodiging 50 jaar getrouwd

uitnodigingskaart 50 jarig huwelijkEen uitnodiging voor een 50 jarig huwelijk maak je volgens de Consumentenbond origineel en van topkwaliteit bij kaartje2go (beste koop volgens Consumentengids).

Wekelijks zien we meer dan 250 van dergelijke mooie uitnodigingen voorbij komen. De meeste gebruiken een inscande foto van het huwelijkspaar om de uitnodiging te maken.

Je kunt mooie effecten bereiken door in de zwart wit stijl te blijven, of juist met kleur de zwart wit foto heel mooi ophalen. En soms… kun je de mooie kaders en figuren in onze kaartmaker ook gebruiken om een beschadiging te bedekken!.

In dit geval van Frans en Henriette, was boven het hoofd van Frans een ernstige beschadiging op de foto. Dat hebben ze prachtig opgelost door een kader te kiezen dat net over de beschadiging valt.

Vervolgens hebben ze een prachtige rode tekst toegevoegd, en voila, een prachtige uitnodigingskaart voor 50 jarig huwelijk kan de deur uit!

PS: Uiteraard is ook de binnenkant van de uitnodiging prachtig opgemaakt in eigen kleur en tekst, en met mooie huwelijksfiguren. Uit privacy overwegingen hebben we in overleg met Frans en Henriette die hier niet laten zien. Dus ook de binnenkant van de kaart kun je helemaal zelf, en ook met fotos opmaken!

Ook de mooiste uitnodigingen maak je zo, bij kaartje2go

kaartje2go, de beste utnodigingen van Nederland volgens de Consumentengids (uitslag Consumentenbond Digitaalgids november 2008)!

Reacties

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Reageren

(verplicht)

(verplicht)

Kaartje2go is als beste getest door Kassa (2011) en de Consumentenbond (2008)
Makkelijk en veilig betalen
 • iDEAL
 • Overboeking
 • PayPal
 • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Voor 20:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Wij zorgen ervoor dat jouw kaarten er zo snel mogelijk zijn. Iedere werkdag opnieuw!

Bekijk levertijden >
Geweldig. Echt. Snel. En voor de tweede keer blij met mijn trouwkaart. Door omstandigheden ging de bruiloft niet door in januari j.l. Het is snel en keurig geleverd. Ken geen site die zo prettig werkt. Ben echt heel blij.
  FunCards:
  verrassend!
  Stuur ook eens een FunCard: opvallend, verrassend en succes verzekerd!
  bekijk de funcards
  Gratis bezorging
  van pakketjes
  Wij bezorgen alle pakketjes met kaarten gratis bij je thuis. Handig en voordelig!
  bekijk alle prijzen
  Nu ook met je
  eigen handschrift
  handschrift maken