‘Wat een uitkomst!’

Wie bij Kaartje2Go zijn of haar kaarten besteld, krijgt direct een tevreden gevoel: Kaartje2Go is er speciaal voor jou! Renee onderving het al: ‘wat een uitkomst!’.

actgal1628Renee geniet van alle handige functies van Kaartje2Go, bijvoorbeeld van de functie dat je kaarten kan klaarzetten voor de toekomst: je geeft een datum aan waarop de kaarten moeten worden verzonden en klaar is Kees: zo kun je nu al je kerstkaarten maken!

Dit schrijft Renee ons:

Ik kocht altijd kaarten in de winkel. Een vriendin heeft mij op jullie geattendeerd. Wat een uitkomst! Ik kan alle kaarten kiezen die ik wil. En nu maak ik meestal zelfs een kaart met eigen foto. Ook kaarten klaarzetten in de toekomst is voor mij een superoplossing. Bedankt voor de superservice! Groetjes Renee.

Reacties

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Reageren

(verplicht)

(verplicht)

Kaartje2go is als beste getest door Kassa (2011) en de Consumentenbond (2008)
Makkelijk en veilig betalen
 • iDEAL
 • Overboeking
 • PayPal
 • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Voor 20:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Wij zorgen ervoor dat jouw kaarten er zo snel mogelijk zijn. Iedere werkdag opnieuw!

Bekijk levertijden >
Geweldig. Echt. Snel. En voor de tweede keer blij met mijn trouwkaart. Door omstandigheden ging de bruiloft niet door in januari j.l. Het is snel en keurig geleverd. Ken geen site die zo prettig werkt. Ben echt heel blij.
  FunCards:
  verrassend!
  Stuur ook eens een FunCard: opvallend, verrassend en succes verzekerd!
  bekijk de funcards
  Gratis bezorging
  van pakketjes
  Wij bezorgen alle pakketjes met kaarten gratis bij je thuis. Handig en voordelig!
  bekijk alle prijzen
  Nu ook met je
  eigen handschrift
  handschrift maken