Dierenkaart maken

Nog een kleine maand en het is weer dierendag! Tijd om je dieren te verwennen met speeltjes, eten en… een kaartje! Maak dierenkaarten bij Kaartje2Go!

13Verstuur dit jaar de allerleukste dierenkaarten naar iedereen die je kent die een huisdier heeft! Op 4 oktober staan de dieren in het zonnetje en dat mag gevierd worden met een leuk kaartje! Leuk voor de baasjes én de dieren zelf!

We hebben een leuke collectie dierenkaarten, waar je je eigen kaartje uit kunt kiezen. Verstuur deze kaart naar de baasjes en de dieren! Dit jaar verwen jij de dieren op een heel bijzondere wijze!

Ook kun je een leuk fotokaartje sturen met een foto van het huisdier op de voorkant. Je kunt deze kaart voorzien van een leuke tekst, figuurtjes en een kader!

Reacties

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Reageren

(verplicht)

(verplicht)

Kaartje2go is als beste getest door Kassa (2011) en de Consumentenbond (2008)
Makkelijk en veilig betalen
 • iDEAL
 • Overboeking
 • PayPal
 • Credit Card
Betalingsmogelijkheden 101% Garantie: Niet goed = Geld terug
Supersnel verzonden

Voor 20:00 besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Wij zorgen ervoor dat jouw kaarten er zo snel mogelijk zijn. Iedere werkdag opnieuw!

Bekijk levertijden >
Geweldig. Echt. Snel. En voor de tweede keer blij met mijn trouwkaart. Door omstandigheden ging de bruiloft niet door in januari j.l. Het is snel en keurig geleverd. Ken geen site die zo prettig werkt. Ben echt heel blij.
  FunCards:
  verrassend!
  Stuur ook eens een FunCard: opvallend, verrassend en succes verzekerd!
  bekijk de funcards
  Gratis bezorging
  van pakketjes
  Wij bezorgen alle pakketjes met kaarten gratis bij je thuis. Handig en voordelig!
  bekijk alle prijzen
  Nu ook met je
  eigen handschrift
  handschrift maken