Uitnodiging 50 jaar getrouwd

uitnodigingskaart 50 jarig huwelijkEen uitnodiging voor een 50 jarig huwelijk maak je volgens de Consumentenbond origineel en van topkwaliteit bij kaartje2go (beste koop volgens Consumentengids).

Wekelijks zien we meer dan 250 van dergelijke mooie uitnodigingen voorbij komen. De meeste gebruiken een inscande foto van het huwelijkspaar om de uitnodiging te maken.

Je kunt mooie effecten bereiken door in de zwart wit stijl te blijven, of juist met kleur de zwart wit foto heel mooi ophalen. En soms… kun je de mooie kaders en figuren in onze kaartmaker ook gebruiken om een beschadiging te bedekken!.

In dit geval van Frans en Henriette, was boven het hoofd van Frans een ernstige beschadiging op de foto. Dat hebben ze prachtig opgelost door een kader te kiezen dat net over de beschadiging valt.

Vervolgens hebben ze een prachtige rode tekst toegevoegd, en voila, een prachtige uitnodigingskaart voor 50 jarig huwelijk kan de deur uit!

PS: Uiteraard is ook de binnenkant van de uitnodiging prachtig opgemaakt in eigen kleur en tekst, en met mooie huwelijksfiguren. Uit privacy overwegingen hebben we in overleg met Frans en Henriette die hier niet laten zien. Dus ook de binnenkant van de kaart kun je helemaal zelf, en ook met fotos opmaken!

Ook de mooiste uitnodigingen maak je zo, bij kaartje2go

kaartje2go, de beste utnodigingen van Nederland volgens de Consumentengids (uitslag Consumentenbond Digitaalgids november 2008)!

Reacties

Nog geen reacties. Ben jij de eerste?

Reageren

(verplicht)

(verplicht)